BodyConcept: визнання за підтримку

П'ятниця
31.05.2013
Франшиза компанії увійшла в трійку найкращих на батьківщині
 

Концепція салонів краси ТМ BodyConcept вже третій рік поспіль отримує звання однієї з трьох найкращих в Португалії франчайзингових пропозицій. Щороку церемонія нагородження традиційно відбувається на Portuguese Franchise Awards, найбільшій у своєму роді події, яка організовується під егідою португальського Франчайзингового інституту та журналу "Бізнес і Франчайзинг".

"Серед десятка брендів, котрі прийняли участь у конкурсі, BodyConcept знову увійшла в трійку найкращих", - розповідає Олександр Дука Лоренсо, виконавчий директор концепцій Body Concept та DepilConcept. Ця нагорода, за його словами, - офіційне визнання якості тієї підтримки, яку BodyConcept надає своїм франчайзі.

"Франчайзинг - це не лише відкриття нових точок, компанія повинна підтримувати партнера на всіх етапах розвитку бізнесу. Якщо ви хочете розпочати власну справу, будьте дуже обережні і розпитайте про всі деталі, пов'язані з періодом після відкриття, - зазначив Олександр Дука Лоренсо у своєму інтерв'ю тиждень тому. - Підтримка, яку Ви отримуєте від франчайзера, по суті, повинна бути визначальним фактором у прийнятті рішення на користь конкретної франшизи".

На сьогодні під брендом BodyConcept працює 110 франчайзингових салонів на трьох континентах. Зараз компанія шукає мастер-франчайзі в Південно-Східній Європі: Україні, Хорватії, Угорщині, Румунії та Сербії. "Ми сподіваємося, що найближчим часом знайдемо партнерів у цій частині Європи. Компанія отримала визнання на внутрішньому ринку, що є гарантією для підприємців, які хочуть стати частиною успішної франчайзингової системи", - стверджує Лоренцо.