Helen Doron святкувала день народження у Львові

Понеділок
20.05.2013
У травні минуло 5 років з того часу, як перший учень відвідав заняття школи Helen Doron Early English в цьому місті
 

Першого травня 2013 року розпочалося святкування 5-ї річниці клубів Helen Doron Early English у Львові. Подія відбулася в клубі Picasso та започаткувала цілий комплекс заходів, які проходитимуть у місті аж до вересня. "На святкуванні зібралося близько 200 людей. Діти взяли участь у багатьох розвагах та отримали подарунки від партнера події - ТМ "Галичина", - розповідає національний координатор Helen Doron Early English в Україні Віра Василівна Чуб. - Потім розпочався шестиденний англомовний курс, під час якого діти вивчали Львів. Багато занять проводилось на свіжому повітрі. Батьки теж не сумували. Для них була організована спеціальна екскурсійна програма".

Окрім батьків, дітей та львівських партнерів мережі, учасниками святкування стали також національний координатор проекту Віра Василівна Чуб та мастер-франчайзери з Києва. Офіційна частина заходу мала благочинний характер, і всі зібрані кошти пішли на безкоштовне навчання малозабезпечених дітей Львова.

Разом з тим, Helen Doron Early English знову організовує англомовні літні табори у Карпатах. Навчання відбудеться у Славську на базі відпочинку "Дзвінка". Минулого року участь у цьому заході взяло більше 70 учнів з різних куточків України: Львова, Дніпропетровська, Запоріжжя, Одеси, Києва, Білгород-Дністровська та Дрогобича. Тоді навчальний процес курували львівські педагоги. Цьогоріч учнів побільшає, а тому викладанням у таборі займуться також вчителі зі столиці.

"Цього року аналогічні літні табори Helen Doron Early English організовуватимуться також у Великобританії та Італії, - розповідає Віра Василівна Чуб. - Так, італійські мастер-франчайзери запрошують до своїх таборів партнерів зі всієї Європи. Відвідають європейські колеги і українську базу відпочинку "Дзвінка". Те, що літні курси передбачені програмами Helen Doron, дозволяє провадити ефективний бізнес і в літню пору".

Мережа навчальних центрів Helen Doron Early English налічує вже 43 центри по всій території України. Концепцію, яка родом з Ізраїлю, використовують в 32 країнах світу, де працює вже близько 750 навчальних центрів "Хелен Дорон". Компанія більше 25 років користується успіхом у світі, а її заклади випустили понад 1,5 млн дітей.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію