BurgerCLUB відкриває курортний сезон

Середа
15.05.2013
Навесні ще один партнерський ресторан компанії з’явився у Бердянську
 

Мережа закладів швидкого харчування ТМ BurgerCLUB продовжує розвиватися на території України та за кордоном. Ресторани відкриваються не лише у великих містах, але й в невеликих курортних. Так, нещодавно черговий партнерський заклад компанії розпочав роботу на території сонячного Бердянську.

"Ресторан знаходиться недалеко від моря, у центральній частині міста, - розповідає менеджер з розвитку мережі BurgerCLUB Оксана Дендеря. - Власнику цього закладу належить місцевий готель, проте він вже давно мріяв зайнятися бізнесом у сфері фаст - фуду. Ось його мрія й здійснилася. Тепер жителі та гості цього красивого міста можуть сповна насолодитись яскравим інтер'єром та смачними стравами, виготовленими виключно зі свіжої, якісної продукції".

Паралельно з розвитком мережі ТМ BurgerCLUB активно працює над розширенням кола власних клієнтів, впроваджуючи різноманітні промо-акції та тематичні заходи. Так, 27 квітня, з нагоди відкриття 50-го ресторану торговельної марки, у ТРЦ "Французький Бульвар" відбулася вечірка Burger Club Party під гаслом "Gago Jackson". Спеціальним гостем заходу став професійний двійник Майкла Джексона, переможець міжнародного гала-шоу "Хвилина Слави".

На сьогодні під ТМ BurgerCLUB функціонує 58 закладів в Україні, Росії та Казахстані. Для того, щоб стати партнером компанії, необхідно володіти інвестиціями в розмірі від 440 тис. грн до 520 тис. грн. Традиційний формат бізнесу можна доповнити міні-кав'ярнею CoffeeCLUB.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015