Skinial: бізнес проти тату

П'ятниця
26.04.2013
Німецька компанія, якій належить мережа студій безлазерного видалення татуювань, шукає мастер-франчайзі в Україні
 

Студії видалення татуювань, які працюють під ТМ Skinial, використовують у своїй роботі безлазерний метод: малюнки видаляються з допомогою спеціальної фізіологічної рідини. На сьогодні мережа салонів Skinial широко представлена в Німеччині, Швейцарії, Австрії, Австралії, Італії та Словаччині. Свою присутність в інших країнах компанія розвиває за допомогою франчайзингу. Одним із завдань, що стоять зараз на порядку денному, є вихід і на український ринок. Skinial зацікавлена у співпраці з мастер-партнером, який куруватиме роботу мережі в нашій державі.

На відміну від болісного та небезпечного видалення татуювань за допомогою лазера, студії Skinial використовують рідину, яка видаляє колір. Спецільним пристроєм для мікропігментації фахівці Skinial видаляють епідерміс та впускають цю рідину в шкіру невеликими краплинами. Цей метод сприяє подразненню інкапсульованого пігменту, і той транспортується до поверхні шкіри. Для того, щоб повністю видалити татуювання, клієнтові потрібно пройти 3-5 процедур. Після кожної процедури, повинне відбутися повне відновлення шкіри. На це йде 8 тижнів.

Своїх партнерів торговельна марка Skinial забезпечує рекламною підтримкою, допомогою у формуванні маркетингової стратегії на місцях, підготовкою кадрів та іншими перевагами співпраці. Інформація на веб-сайті франчайзера доступна тією мовою, якою користуються в країні мастер-франчайзі. В компанії впевнені: сайт автоматично генеруватиме близько половини майбутніх клієнтів, а 80% від загального числа запитів на послугу йтимуть саме з цього ресурсу.

У ліцензію, яка надає мастер-партнерові право працювати під ТМ Skinial у своїй країні, потрібно інвестувати € 50 тис. Ця сума включає в себе ліцензію на одну студію та ексклюзивне право продавати франшизи на заданій території протягом 10 років. Згодом франчайзі не сплачує ніяких щомісячних відрахувань та не здійснює платежів за рекламу. Згідно з досвідом компанії, щотижня студія здійснює від 3 до 25 процедур з видалення татуювань. Вартість однієї процедури, залежно від складності, коливається в межах від € 150 до € 200.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності