Наприкінці 2012, коли компанія McFoxy запропонувала вітчизняним підприємцям співпрацю на умовах франчайзингу, відкриття однойменного ресторану вимагало інвестицій в розмірі від $ 180 тис. Зараз витрати на базове укомплектування майбутнього закладу скоротилися до $ 65 тыс. А, якщо рахувати разом із паушальним внеском, початок бізнесу з ТМ McFoxy забере менше, ніж $ 100 тис.
"Для того, щоб оптимізувати можливості входу в бізнес, ми вирішили розпочати співпрацю з вітчизняними виробниками обладнання та взаємодіяти з європейськими постачальниками без посередників, - розповідає заступник директора ТОВ "Макфоксі" Андрій Борсук. - Зараз ми ведемо переговори з великою кількістю зацікавлених у бізнесі від McFoxy підприємців. Завдяки зменшенню стратегічних витрат їм буде значно легше відкрити ресторан швидкого харчування під проводом кваліфікованих спеціалістів нашої компанії".
Своїм франчайзі компанія пропонує два варіанти співпраці: фуд-корт та повноцінний ресторан. Швидкість окупності залежить від обраного формату та місця розташування закладу. Зараз в Україні працює 11 власних закладів McFoxy: в Києві, Борисполі та Сумах. Пріоритетними для розвитку франчайзингової мережі компанія вважає великі та малі міста. Адже, якщо раніше франчайзер орієнтувався лише на крупні населені пункти, то тепер, з огляду на рентабельність оновленої пропозиції, залучатиме до співпраці й невеликі.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Тест на підприємництво
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...