Четвер
11.04.2013
Британська компанія, яка шукає франчайзі в Україні, розширює можливості співпраці
 

Наприкінці 2012 року британська мережа йогурт-барів під ТМ MY Culture оголосила про свої наміри вийти на український ринок. Вітчизняним підприємцям компанія запропонувала два варіанти співпраці: мастер-франчайзинг та відкриття брендового кіоску. Зараз франчайзер взявся за розвиток нового формату: MY Culture Cafe. Відкриття закладу потребує інвестицій в розмірі від 30 до 30 тис. фунтів стерлінгів та приміщення з площею не менше 100 м2.

Меню закладів MY Culture Cafe поєднуватиме в собі сучасну эвропейську кухню та страви, виготовлені на базі замороженого та незамороженого йогурту. Новий формат, вважають у компанії, має хороші перспективи на ринках різних міст. "Бізнес у сфері громадського харчування - затребуваний у всьому світі, - йдеться у презентації нової франшизи. - Унікальні продукти та сервіс - величезна потреба не лише міських, але й провінційних ринків, оскільки чоловіки та жінки відчувають психологічну потребу виглядати та відчувати себе добре".

Одним із способів співпраці з франчайзером MY Culture є придбання мастер-ліцензії терміном на 20 років. Цей варіант передбачає одноразовий фінансовий внесок з подальшою можливістю продажу субфраншиз у своєму регіоні. За умовами договору мастер-франчайзі отримуватиме 50% від роялті та 50% прибутку від проданої продукції.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015