Наприкінці 2012 року британська мережа йогурт-барів під ТМ MY Culture оголосила про свої наміри вийти на український ринок. Вітчизняним підприємцям компанія запропонувала два варіанти співпраці: мастер-франчайзинг та відкриття брендового кіоску. Зараз франчайзер взявся за розвиток нового формату: MY Culture Cafe. Відкриття закладу потребує інвестицій в розмірі від 30 до 30 тис. фунтів стерлінгів та приміщення з площею не менше 100 м2.
Меню закладів MY Culture Cafe поєднуватиме в собі сучасну эвропейську кухню та страви, виготовлені на базі замороженого та незамороженого йогурту. Новий формат, вважають у компанії, має хороші перспективи на ринках різних міст. "Бізнес у сфері громадського харчування - затребуваний у всьому світі, - йдеться у презентації нової франшизи. - Унікальні продукти та сервіс - величезна потреба не лише міських, але й провінційних ринків, оскільки чоловіки та жінки відчувають психологічну потребу виглядати та відчувати себе добре".
Одним із способів співпраці з франчайзером MY Culture є придбання мастер-ліцензії терміном на 20 років. Цей варіант передбачає одноразовий фінансовий внесок з подальшою можливістю продажу субфраншиз у своєму регіоні. За умовами договору мастер-франчайзі отримуватиме 50% від роялті та 50% прибутку від проданої продукції.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Тест на підприємництво
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...