Перша Дитяча Академія у державних дитсадках

Вівторок
09.04.2013
Програмою "Життя в долонях" користуватимуться дошкільні навчальні заклади міста Києва
 

Мережа дошкільних навчальних закладів під ТМ "Перша Дитяча Академія" зайнялася впровадженням програми "Життя в долонях" в державних дитсадках. Реалізація муніципального проекту почалася в кількох дошкільних закладах міста Києва. "Ми вже провели відповідну підготовку педагогів та зараз обладнуємо дитсадки необхідним устаткуванням, - розповідає представник ТМ "Перша Дитяча Академія" Оксана Петренко. - Головними інвесторами нововведення є батьки дошкільнят та просто небайдужі до розвитку сучасної освіти люди".

Зараз мережа Першої Дитячої Академії представлена власними та франчайзинговими закладами в Києві, Севастополі, Хмельницькому, Миколаєві, Полтаві та Житомирі. Крім цього, мастер-франчайзі мережі працюють у Казахстані та Росії. "На казахському ринку наша концепція, завдяки своїй інноваційності, знаходиться поза конкуренцією, адже більшість розвиваючих центрів працюють за державними програмами, що вже застаріли, - розповідає Оксана Петренко. - Перший заклад в Росії з'явиться протягом місяця. Відкриття відбудеться в Москві. Крім цього, зараз ведемо перемовини з потенційними партнерами з більш віддалених регіонів РФ: Санкт-Петербурга, Омська та Челябінська".

Перша Дитяча Академія на українському ринку освітніх послуг з'явилася в 2010 році. Того ж року була розроблена пропозиція франчайзингової співпраці, використовувати яку компанія почала вже в 2011. Зараз в Україні функціонує 3 власних та 9 франчайзингових точок мережі. Компанія вже підписала договір регіонального партнерства з підприємцями з Дніпропетровська та Тернополя, а тому наступні відкриття відбудуться саме в цих містах.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію