I.C.Lab розширює асортимент

Вівторок
26.02.2013
Тепер серед індивідуальної косметики, яка пропонується у франчайзингових салонах, будуть ще й креми для шиї та декольте, шампуні та бальзами для волосся
 

Компанія I.C.Lab Individual cosmetic розширює асортимент косметичних засобів, що виробляються за індивідуальною рецептурою. "Протягом весняного періоду наш асортимент поповниться ще однією індивідуальною продукцією - кремом для шиї та декольте, який також виготовлятиметься за принципом відеосканування шкіри, - розповідає генеральний директор I.C.Lab Individual cosmetic в Україні Олена Адамчук. - Також з'являться засоби для догляду за волоссям: шампуні та бальзами".

I.C.Lab Individual cosmetic - це єдина в Україні компанія, яка виготовляє косметичні засоби за індивідуальною рецептурою на основі даних системи відеосканування шкіри. Ця технологія була розроблена на Кіпрі, в лабораторії відомого професора дерматології Памбоса Харламбуса, вона запатентована і на сьогоднішній день не має аналогів у світі.

На сьогодні мережа I.C.Lab Individual cosmetic об'єднує франчайзингові салони в Києві, Запоріжжі, Одесі та Донецьку. Найближчим часом ще один партнерський заклад відкриє свої двері в Дніпропетровську. "Найбільш пріоритетними для подальших відкриттів вважаємо Харків та Львів, - розповідає Олена Адамчук. - Зараз ведемо в цьому напрямку переговори. Після того, як охопимо мережею регіони, візьмемося за інші міста: такі, як Луганськ, Черкаси тощо".