Французька столиця чекає на бізнесменів

Середа
20.02.2013
Franchise Expo Paris збере інвесторів з 83 країн світу
 

В період з 24 по 27 березня в Парижі відбудеться найбільша європейська виставка франчайзингу Franchise Expo Paris. Участь у події візьме більше 460 компаній-франчайзерів з різних країн світу. Більш ніж 110 з них презентуватимуть нові та інноваційні концепції. Очікується, що захід відвідають зацікавлені у розвитку власного бізнесу підприємці з 83 країн світу. Гості матимуть змогу ознайомитися з франчайзинговими пропозиціями із 75 економічних секторів. В рамках виставки відбудеться Школа мастер-франчазингу, де потенційні франчайзі зможуть детальніше дізнатися про особливості та можливості співпраці на умовах мастер-франчайзингу.

Участь у Franchise Expo Paris візьме третина французьких франчайзерів, оскільки на сьогодні в країні їх працює близько 1500. Разом вони об'єднують понад 60 тис. точок на території країни. Багаторічна історія сприяла розвитку культури франчайзингу, що позначилося і на його законодавчому врегулюванні. Так, Франція - одна з небагатьох країн світу, де франчайзер зобов'язаний надати франчайзі вичерпну інформацію про свою попередню діяльність, інвестиційне минуле, теперішні доходи тощо.

Минулого року на Franchise Expo Paris зібралося більше 450 компаній, 52 з яких представляли іноземні концепції. Учасниками події були й представники з країн СНД. Серед них - російський франчайзер Sun Studio та українська консалтингова компанія PROFIT system, яка з року в рік бере участь у заході. Багато відвідувачів з України та Росії прийшли на виставку у якості гостей.