Понеділок
18.02.2013
В одному з австралійських ресторанів McDonald’s протягом п’яти тижнів працюватимуть офіціанти
 

Австралія стала справжнім плацдармом для експериментів фаст-фудівського гіганта. Зовсім нещодавно заклади McDonald’s працювали в цій країні під логотипом Macca’s. Сьогодні ж австралійці дивуються іншому нововведенню: в ресторані, що знаходиться за 100 км від Сіднея, у містечку Варілла, гостей тепер обслуговують офіціанти. Експеримент триватиме п'ять тижнів. Потім компанія оцінить його результати.

Проте офіціанти є лише одним із елементів "кухонної революції" мережевика. Адже на вході в австралійський заклад відвідувачі можуть взяти скляний посуд для напоїв і, навіть, металеві столові прибори.

"Багато наших гостей дуже збентежені цією ситуацією. Деякі з них навіть просять сфотографувати їх та надіслати потім світлини на Facebook, - розповідає Катя Дварте, яка разом із чоловіком працює в McDonald’s у Варіллі.- Звичайно, ми також проводимо опитування споживачів, що згодом дозволить оцінити ефективність цієї ідеї".

В "інноваційному" ресторані вже побувала Катріона Нобл, виконавчий директор McDonald’s в Австралії. Авторський патент з офіціантами та столовими приборами настільки сподобався їй, що вона запропонувала центральній мережі в США зробити його стандартом.

Така зміна політики McDonald’s співзвучна з ідеями особи, яка займається розвитком мережі у Європі. Два роки тому Стів Істербрук, директор McDonald’s в Європі, почав впроваджувати рішення, згідно з яким клієнти могли замовляти їжу через електронні термінали. Вже готове замовлення їм приносили офіціанти.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015