Австралія стала справжнім плацдармом для експериментів фаст-фудівського гіганта. Зовсім нещодавно заклади McDonald’s працювали в цій країні під логотипом Macca’s. Сьогодні ж австралійці дивуються іншому нововведенню: в ресторані, що знаходиться за 100 км від Сіднея, у містечку Варілла, гостей тепер обслуговують офіціанти. Експеримент триватиме п'ять тижнів. Потім компанія оцінить його результати.
Проте офіціанти є лише одним із елементів "кухонної революції" мережевика. Адже на вході в австралійський заклад відвідувачі можуть взяти скляний посуд для напоїв і, навіть, металеві столові прибори.
"Багато наших гостей дуже збентежені цією ситуацією. Деякі з них навіть просять сфотографувати їх та надіслати потім світлини на Facebook, - розповідає Катя Дварте, яка разом із чоловіком працює в McDonald’s у Варіллі.- Звичайно, ми також проводимо опитування споживачів, що згодом дозволить оцінити ефективність цієї ідеї".
В "інноваційному" ресторані вже побувала Катріона Нобл, виконавчий директор McDonald’s в Австралії. Авторський патент з офіціантами та столовими приборами настільки сподобався їй, що вона запропонувала центральній мережі в США зробити його стандартом.
Така зміна політики McDonald’s співзвучна з ідеями особи, яка займається розвитком мережі у Європі. Два роки тому Стів Істербрук, директор McDonald’s в Європі, почав впроваджувати рішення, згідно з яким клієнти могли замовляти їжу через електронні термінали. Вже готове замовлення їм приносили офіціанти.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Шаблон листа, який допоможе попросити про знижку чи припинення оплати оренди
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Тест на підприємництво
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...