2плюс2 Математична школа: європейська освіта в Україні

Середа
13.02.2013
Провідний польський центр навчання математиці шукає мастер-франчайзі
 

Польський загальнонаціональний центр навчання математиці "2плюс2 Математична школа", завоювавши провідні позиції на рідному ринку, розпочав експансію освітнього простору Східної Європи. Першою країною, в якій компанія вирішила відкрити своє представництво, стала Україна.

"Ми маємо хороший, лояльний до учнів освітній продукт, який дуже добре корелює з потребами сучасної освіти та стандартами працевлаштування, - розповідає власник концепції "2плюс2 Математична школа" Марчін Крушиньскі. - Діти в цій частині Європи мають великий потенціал до математики, однак у державних школах не завжди це помічають. Ми хочемо допомогти учням розвинути їхні навички та відчути себе більш комфортно у процесі навчання, щоб потім вони могли отримати доступ до найвищих освітніх рівнів та найпрестижнішого працевлаштування".

Розвивати мережу математичних шкіл в Україні компанія планує за допомогою мастер-франчайзингу. Вітчизняний партнер обиратиме пріоритетні для майбутніх відкриттів міста та формуватиме коло франчайзі. Проте, як стверджує франчайзер, навчальні заклади "2плюс2 Математична школа" можуть відкриватися і в містах з кількістю населення від 20 тис. чоловік.

Для того, щоб відкрити навчальний заклад "2плюс2 Математична школа", необхідно володіти інвестиціями в розмірі 2,8 тис. євро. З цієї суми 1,6 тис. євро припадає на паушальний внесок (зі всіма ноу-хау включно), 800 євро - на маркетингові витрати та купівлю всіх необхідних навчальних матеріалів.

Зараз мережа "2плюс2 Математична школа" представлена 24 закладами у Польщі, проте на протязі кількох наступних років компанія планує збільшити їхню кількість до 100. Важливу роль в цьому процесі відіграє ринок України та інших країн Східної Європи.