Scorini Суші Студія: новинка від франчайзера

П'ятниця
25.01.2013
Заклади японської кухні компанія пропонує відкривати як вже існуючим партнерам, так і майбутнім франчайзі
 

Компанія, яка розвиває мережі закладів Scorini Caffe Punto, Scorini Espresso Bar та "Scorini сімейна", вивела на ринок ще одну франчайзингову пропозицію: заклади японської кухні під ТМ "Scorini Суші Студія". Запуск першого суші-бару відбувся наприкінці листопада минулого року у Сумах. Франчайзі компанії відкрив заклад, як доповнення до вже існуючої "Scorini сімейної".

"У Сумах "Scorini сімейна" та "Scorini Суші Студія" розміщуються в одному приміщенні: перша розташовується на другому поверсі, а друга - на першому, - розповідає власник концепції Scorini Констянтин Корольков. - кав’ярня-піцерія та суші-студія чудово доповнюють одна одну. Тому тепер, обговорюючи можливість відкриття "Scorini сімейної", пропонуватимемо партнерам комплексно сумістити ці два заклади".

Меню закладів "Scorini Суші Студія" представлене широким асортиментом страв японської кухні: сушами, ролами, темпурою, супами, салатами та омлетами. Перспективними для майбутніх відкриттів франчайзер вважає обласні центри. Ресторани відкриватимуться як самостійно, так і в комплексі із "Scorini сімейною". Заклади можуть розміщуватися як в окремому приміщенні, так і на фуд-корті.

Для того, щоб відкрити заклад під ТМ "Scorini Суші Студія", необхідно володіти інвестиціями в розмірі від $60 тис, розмір паушального внеску становить $8 тис.,а роялті - 1% від обороту. Як стверджує франчайзер, окупиться заклад в середньому за 12-18 місяців.


найчайтіше читане

ТНК важко із франчайзингом /09.03.2010

Через недосконалість законодавства компанія віддає зараз перевагу розвитку власної мережі

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015