Burgers Buffet: натуральний фаст-фуд зі Львова

Вівторок
05.02.2013
Мережа закладів здорового та швидкого харчування розвиватиметься по франчайзингу
 

Розвиток мережі ресторанів швидкого харчування під ТМ Burgers Buffet почався рік тому, та вже на сьогодні вона охоплює 5 власних та 2 франчайзингові заклади, що працюють на території Львова. В асортименті цих фаст-фудів - хот-доги, гамбургери та роли на будь-який смак. Головною ізюминкою меню є те, що для приготування страв у закладах використовуються виключно натуральні продукти. "Ми позиціонуємо себе як заклад здорової їжі, тільки в сегменті фаст-фуду", - стверджує власник ТМ Burgers Buffet Андрій Галицький.

В процесі співпраці франчайзер забезпечує своїх партнерів всіма необхідними хлібобулочними виробами та готовою м'ясною продукцією у вакуумній упаковці порційно для кожного сандвіча чи рола. "Отже, щоб мати досить великий асортимент продукції, франчайзі не потрібно утримувати кухаря, закуповувати м'ясо та багато інших інгрідієнтів, потрібних для виготовлення м'ясних страв. А найголовніше - підприємець не матиме клопоту з ужарками, недостачами на кухні тощо, - розповідає Андрій Галицький. - Франчайзі залишається лише закуповувати овочі та бакалію, контролювати дотримання стандартів Burgers Buffet та вести комп’ютерний облік".

Компанія Burgers Buffet націлена на розвиток франчайзингової мережі фаст-фудів на території всієї України, проте власні ресторани швидкого харчування відкриватимуться лише у Львові. "Наші франчайзі зможуть обирати, в якому форматі працювати з торговою маркою: відкривати повноцінний ресторан чи фуд-корт, - зазначає Андрій Галицький. - Відповідно, буде варіюватися і сума інвестицій - від 150 до 350 тис. грн. Окупляться обидва формати протягом 11-18 місяців".


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015