Helen Doron прийняли до Кембриджу

Понеділок
21.01.2013
Освітня група Helen Doron Early English розпочала співпрацю з Екзаменаційним департаментом Кембриджського університету
 

Відповідно до договору, укладеного між двома організаціями, визнані у всьому світі Кембриджські тести з англійської мови для дітей та підлітків тепер будуть проводитися у всій мережі шкіл Helen Doron Early English. "Ми дуже раді, що працюватимемо з таким відомим у сфері ранньої освіти іменем, - стверджує Майкл Міланович, директор Cambridge ESOL. - Кембридж та Хелен Дорон об'єднує спільна мета - досконалість у викладанні та навчанні дітей англійській мові у всьому світі. Працюючи разом, ми зможемо надати можливість здавати Кембриджські іспити з англійської мови значно більшій кількості дітей, що стане прекрасним стартом для їхньої освіти".

Зараз Кембриджський університет веде активну роботу з Україною. "Представник Cambridge ESOL у Східній Європі поспілкувався з вітчизняними франчайзі під час зустрічей у Києві та Львові, - розповідає національний координатор Helen Doron Early English в Україні Віра Василівна Чуб. - На початку березня аналогічна зустріч відбудеться й в Одесі. Співпраця з Кембриджським університетом підтверджує високий рівень нашої концепції. Разом з цим, тепер батьки наших учнів можуть перевіряти знання своїх дітей завдяки тестам, результати якого визнаються у всьому світі".

Мережа навчальних центрів Helen Doron Early English налічує вже 43 центри по всій території України. Концепцію, яка родом з Ізраїлю, використовують в 32 країнах світу, де працює вже близько 750 навчальних центрів "Хелен Дорон". Компанія більше 25 років користується успіхом у світі, а її заклади випустили понад 1,5 млн дітей.