Блинок: франчайзинг стане солодшим

Вівторок
15.01.2013
Надалі компанія, яка розвиває мережу точок з продажу млинців, пропонуватиме своїм франчайзі співпрацю у форматі кафе або кондитерської
 

Схему франчайзингу компанія, яка займається розвитком мережі точок з продажу млинців під ТМ "Блинок", використовує з 2003 року. Нині заклади партнерів "Блинок" працюють в одинадцяти містах України. Більшість франчайзингових точок функціонує у форматі кіоску. Проте в цьому році франчайзер зробить акцент на відкритті партнерських кафе та кондитерських. "Протягом останнього року ТМ "Блинок" набула значного досвіду у веденні ресторанного бізнесу. Крім цього, розробкою десертів для наших закладів зараз займається висококваліфікований шеф-кухар, - розповідає директор з франчайзингу ТМ "Блинок" Світлана Мохна. - Все це сприяє тому, щоб надати перевагу формату стаціонарного кафе або кондитерської, співпрацюючи у цьому напрямку з франчайзі".

Останнім часом мережа ТМ "Блинок" розвивається доволі динамічно. Адже, якщо рік тому під цим брендом функціонувало 17 торговельних точок, то на сьогодні їхня кількість наближається до 40. "Вже незабаром мережа поповниться ще трьома власними торговельними точками у Донецьку, відбудеться реконструкція вже існуючих об'єктів, - стверджує Світлана Мохна. - Надалі відкриватимемо як власні, так і партнерські точки. Проте кількісне зростання мережі - не головна мета компанії. Головне, щоб наші партнери працювали якісно, дотримуючись заданих стандартів та основних цінностей мережі".

Нагадаємо, що рік тому один з гравців "млинцевого" ринку, ТМ "Жареное солнце", відмовився від франчайзингу, аргументуючи це недобросовісністю колишніх франчайзі. Як і "Блинок", "Жареное солнце" бачить значну перспективу у форматі стаціонарного кафе.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015