Субота
29.12.2012
Перший ресторан фінляндської мережі відкрився в столичному ТРЦ "Глобус"
 

Ще в вересні представники торговельної марки HESBURGER повідомили про свої наміри відкрити перший ресторан в Україні до кінця 2012 року. Компанія зуміла реалізувати свої плани та в середині грудня запустила роботу точки в ТРЦ "Глобус". Фуд-корт HESBURGER розмістився між фуд-кортами ТМ McDonald's та ТМ "Печена картопля". В асортименті закладу є гамбургери, салати, морозиво та напої.

На сьогодні HESBURGER є найбільшою в Фінляндії мережею ресторанів, яка продає бургери. На місцевому ринку їй вдалося потіснити навіть такого гіганта цієї індустрії, як McDonald's. Перший ресторан HESBURGER був відкритий в 1980 році в Турку (Фінляндія). У 1992 році налічувалося всього 12 закладів, однак у наступні 10 років мережа розширилась до 200 ресторанів у 60 містах по всій Фінляндії, поглинувши в 2002 році свого головного конкурента - Carrols. Зростання мережі не обійшлося місцевим ринком: ресторани HESBURGER відкрилися в країнах Балтії, Німеччині та Росії.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

ТНК важко із франчайзингом /09.03.2010

Через недосконалість законодавства компанія віддає зараз перевагу розвитку власної мережі

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015