Захист Рослин 2000: в Новий рік з першими франчайзі

П'ятниця
28.12.2012
На початку 2013-го перші партнерські магазини компанії відкриються в Білій Церкві та Дніпропетровську
 

Влітку цього року дистриб’юторська компанія "Захист рослин 2000", яка обслуговує більш, ніж 3 тисячі агромагазинів України, взялася за розвиток франчайзингової мережі. Протягом осіннього періоду компанія вела переговори з потенційними франчайзі та вже на початку 2013-го пожинатиме перші плоди: два франчайзингових магазини розпочнуть роботу в Білій Церкві та Дніпропетровську.

"Найбільш активні переговори з франчайзі розпочалися в листопаді: зацікавлені у співпраці підприємці дзвонили нам з центральних, південних, східних та західних регіонів України, - розповідає представник компанії Микола Собецький. - На сьогодні деякі потенційні партнери ще знаходяться на стадії пошуку підходящого приміщення. В наступному році плануємо відкриття не менше десяти франчайзингових магазинів".

Перший магазин під торговою маркою "Захист Рослин 2000" був відкритий в 2000-му році. На сьогодні власна роздрібна мережа магазинів з продажу засобів захисту рослин та насіння успішно функціонує в трьох містах України. Крім того, постійними клієнтами компанії є більше 3 тисяч профільних магазинів по всій країні. Надалі компанія має намір розвивати мережу по франчайзингу. Стати франчайзі компанії "Захист рослин 2000" може підприємець із будь-якого регіону України. Інвестиції, необхідні для відкриття магазину, різняться в залежності від чисельності населення населеного пункту, і становлять від $15 тис. Як запевняє франчайзер, окупається проект вже за перші 6-8 місяців.