П'ятниця
21.12.2012
Перший ресторан американської мережі відкрився 20 грудня в ТРЦ Ocean Plaza
 

Про українські плани KFC стало відомо ще в серпні цього року. Український франчайзі американської мережі взявся за пошук приміщень для майбутніх закладів. І, нарешті, вчора перший ресторан Kentucky Fried Chicken стартував у Києві. Заклад розмістився в ТРЦ Ocean Plaza та прийматиме відвідувачів цілодобово. Як стверджує генеральний директор ТОВ "Українська харчова компанія" Олександр Сафонкін, незважаючи на те, що ресторан тільки-но відкрився, кількість відвідувачів перевершила всі сподівання.

Компанія вже встановила довгострокові плани на рахунок розвитку мережі KFC на українському ринку та розпланувала дії на найближчих 10 років. "Ми націлені на захоплення величезної частини ніші Quick Service Restaurants, - зазначив свого часу Олександр Сафонкін. - Як швидко будуть відкриватися ресторани, поки невідомо. Все залежить від власників нерухомості та домовленості з ними щодо оренди".

Головною родзинкою меню KFC є обсмажені курячі ніжки, грудки та крильця. Крім цього, в закладі можна скуштувати різноманітні сендвічі, салати, гарніри та десерти. Середній чек в в цьому ресторані становитиме 35 гривень.

KFC - це третя за популярністю в світі мережа ресторанів швидкого харчування. Бренд об'єднує більше 25 тис. закладів, поступаючись по їх кількості тільки Subway (35 тис.) і McDonald`s (34 тис. закладів). Крім мережі ресторанів KFC (Kentucky Fried Chicken) компанії Yum! Brands належать також торговельні марки Pizza Hut і Taco Bell.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015