П'ятниця
21.12.2012
Перший ресторан американської мережі відкрився 20 грудня в ТРЦ Ocean Plaza
 

Про українські плани KFC стало відомо ще в серпні цього року. Український франчайзі американської мережі взявся за пошук приміщень для майбутніх закладів. І, нарешті, вчора перший ресторан Kentucky Fried Chicken стартував у Києві. Заклад розмістився в ТРЦ Ocean Plaza та прийматиме відвідувачів цілодобово. Як стверджує генеральний директор ТОВ "Українська харчова компанія" Олександр Сафонкін, незважаючи на те, що ресторан тільки-но відкрився, кількість відвідувачів перевершила всі сподівання.

Компанія вже встановила довгострокові плани на рахунок розвитку мережі KFC на українському ринку та розпланувала дії на найближчих 10 років. "Ми націлені на захоплення величезної частини ніші Quick Service Restaurants, - зазначив свого часу Олександр Сафонкін. - Як швидко будуть відкриватися ресторани, поки невідомо. Все залежить від власників нерухомості та домовленості з ними щодо оренди".

Головною родзинкою меню KFC є обсмажені курячі ніжки, грудки та крильця. Крім цього, в закладі можна скуштувати різноманітні сендвічі, салати, гарніри та десерти. Середній чек в в цьому ресторані становитиме 35 гривень.

KFC - це третя за популярністю в світі мережа ресторанів швидкого харчування. Бренд об'єднує більше 25 тис. закладів, поступаючись по їх кількості тільки Subway (35 тис.) і McDonald`s (34 тис. закладів). Крім мережі ресторанів KFC (Kentucky Fried Chicken) компанії Yum! Brands належать також торговельні марки Pizza Hut і Taco Bell.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

ТНК важко із франчайзингом /09.03.2010

Через недосконалість законодавства компанія віддає зараз перевагу розвитку власної мережі

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015