Школа Рока розширить коло однодумців

Четвер
20.12.2012
Харківський центр з розвитку музичних здібностей прагне охопити мережею шкіл всі великі міста України
 

Старт проекту музичних клубів під ТМ "Школа Рока" відбувся у жовтні 2011 року. Школа стала першим в Україні творчим центром, який зареєстрував свою торговельну марку у сфері навчання гри рок-музики. "За методикою, якою користується "Школа Року", функціонують 64 музичні школи у США, працюють 2 франчайзингові мережі в Росії. Розвивається подібний бізнес і в інших країнах, - розповідає власник концепції ТМ "Школа Рока" Ігор Безносенко. - В Україні ж, незважаючи на високу рентабельність проектів, ця ніша ще не заповнена. Саме тому після півтори року діяльності на вітчизняному ринку наша компанія вирішила взятися за створення всеукраїнської мережі музичних клубів, скориставшись для цього схемою франчайзингу". Надалі центри з розвитку музичних здібностей відкриватимуться у мільйонниках та інших великих містах країни.

"На сьогодні вітчизняний ринок музичної освіти ділять між собою приватні викладачі та державні музичні школи. Однак, навчання у державних школах триває близько семи років, а учням доводиться розучувати гру на музичних інструментах або вокал на етюдах XVI-XVII століття. Крім цього, ані школа, ані заняття з приватним репетитором не дають досвіду живих виступів, - стверджує Ігор Безносенко. - Наш проект спеціалізується на рок-напрямку, а навчання включає в себе кілька етапів: заняття з викладачем, закріплення вивченого матеріалу на загальних репетиціях та виступ на справжній сцені на так-званих "сейшенах". Таким чином, вже через півроку після початку навчання учні клубу мають змогу виступити перед однією-двома сотнями слухачів в одному з найкращих арт-клубів міста".

Створюючи франчайзингову мережу "Школа Рока" має намір організувати спільноту однодумців у всіх великих містах України. "Один центр - це добре. Однак своя мережа допоможе нам створити комфортне середовище, в якому школи та учні житимуть своїм життям. Наші учні зможуть отримати гастрольний досвід. Крім цього, "Школа Рока" матиме змогу організовувати фестивалі", - ділиться планами Ігор Безносенко.

Для того, щоб відкрити музичний клуб під ТМ "Школа Рока", необхідно володіти інвестиціями в розмірі від 57 тис. грн та сплатити 40 тис. грн паушального внеску. За перших 2-3 місяці проект досягає точки беззбитковості, а за 12-18 місяців повинен окупитися повністю. Компанія розглядає можливість відкриття франчайзингових шкіл на центральних вулицях міста та в його спальних районах. Головною вимогою до місцерозташування закладу є хороша транспортна розв'язка.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

популярне на форумі

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план

Доброго дня!Чудово,що маєте бажання створити власну справу.В клінінговій індустрії питання...

2 коментар
остання 10.10.2020
Открытие СТО. Бизнес-план

Кредитор? Вам потрібна термінова позика чи бізнес-позика? Ти будешвідмовлено в отриманні позики...

3 коментар
остання 20.11.2017
Открытие СТО. Бизнес-план

Раскрутка, PR, брендинг, узнаваемость ТМ - дело маркетологов, а мастер должен заниматься своим...

3 коментар
остання 10.03.2017
BVS-Rabota: працевлаштування по франчайзингу

Вимоги до приміщення для філіала

1 коментар
остання 25.11.2016
LEGO по-франчайзингу

Я хочу получать комментарии по этой теме на e-mail

1 коментар
остання 16.08.2016
Открытие СТО. Бизнес-план

На рахунок зарплата майстру 30% від заказу. Це дуже мало як для майстра. Якщо дійсно хороший...

3 коментар
остання 15.07.2016
Работа за границей - возможность выжить?

Мне интересно, насколько реально перевестись в зарубежное отделение компании, если есть...

2 коментар
остання 21.05.2016
Ринок бутильованої води зростає

Лично я стараюсь употребить дневную норму воды. Чаще всего покупаю уже розлтую в бутыли воду, но...

2 коментар
остання 21.05.2016