Історія ТОВ "Ідеал-Сервіс" розпочалася в 1998 році у Ялті. За період своєї діяльності на ринку компанія здобула досвід у різних галузях підприємницької діяльності. В її історії такі проекти, як радіо www.100.8.fm, Таксі Ялта, SUN House, WEB-студія, клуб "Територія життя" тощо. Теперішня діяльність "Ідеал-Сервісу" пов'язана з розвитком франчайзингової мережі. Нещодавно компанія вивела на вітчизняний ринок концепцію мережі кав’ярень CObarFE та мережу лаунж-кафе "Лимммон". Арт-закладами під ТМ CObarFE "Ідеал-Сервіс" планує охопити всю територію Криму. Крім цього, на завершальному етапі знаходяться переговори з майбутніми партнерами з Молдови.
"Партнери CObarFE матимуть можливість відкрити свою арт-кав’ярню у неповторному стилі. В рамках нашої концепції франчайзі зможе оформити заклад як картинну галерею, художню виставку тощо, - розповідає менеджер проекту CObarFE Альона Родічкіна. - Це означає, що в кав’ярні CObarFE за чашкою ароматної кави відвідувачі матимуть можливість помилуватися сучасними картинами, міні-скульптурами, хенд-мейдом, вишуканими шкатулками тощо. CObarFE - це міні-музей і, в той же час, кав’ярня. Подібна концепція є чимось новим для українського ринку".
Концепція CObarFE є доволі гнучкою щодо місця розташування та населеного пункту, придатного до відкриття закладу. "Арт-кав’ярні відкриватимуться як у невеликих містечках, так і в містах-мільйонниках. В такому місті, як Сімферополь або Ялта ми припускаємо можливість відкриття 2-3 закладів, що стосується маленьких містечок, то тут річ йтиме про 1 заклад, - розповідає Альона Родічкіна. - Кав’ярні CObarFE не обов’язково повинні розташовуватися на центральних вулицях міста. Сприятливими для розміщення майбутніх точок є торговельні центри, а також - різноманітні культурні центри з музеями та іншими пам'ятками культури". Розмір інвестицій, необхідних для відкриття кав’ярні CObarFE варіюється в залежності від місця розташування та розміру населеного пункту. Тому суму початкових витрат компанія індивідуально підраховує для кожного потенційного партнера. Орієнтовний термін окупності проекту становить від 1 року й більше.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Тест на підприємництво
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...