Express White йде в Росію

Понеділок
05.11.2012
Компанія активно працює над російським ринком, проводить реєстрацію торговельної марки
 

Ось уже майже два роки Express White працює у вітчизняній індустрії краси, надаючи послуги з професійного відбілювання зубів. На сьогодні мережа Express White охоплює 15 франчайзингових та 2 власні точки на території Києва, Львова, Білої Церкви, Одеси, Харкова, Севастополя, Вінниці, Фастова, Броварів та Ірпіні. Своїм франчайзі компанія пропонує співпрацю у кількох форматах: послуга в салонах краси, спа-центрах, спортзалах, соляріях, стоматологічних кабінетах, а також - окремі острівці з відбілювання в торговельних центрах.

"Не можна сказати, що якийсь конкретний формат співпраці переважає. Можна лише підмітити, що у всіх можливих форматах ми вже маємо партнерів, - стверджує менеджер проекту Express White Вероніка Горобченко. - Ми активно розширюємо мережу. А тому в подальших наших планах - охопити весь український ринок. Крім того, активно працюємо над російським ринком, проводимо реєстрацію торговельної марки в Росії".

Методика, пропонована Express White, дає змогу за 30 хвилин зробити зуби білішими на 4-16 тонів. Для цього використовується спеціальна світодіодна лампа, котра випромінює світлову хвилю довжиною 465 нанометрів, а також - спеціальний відбілюючий гель.

Розмір інвестицій, необхідних для початку бізнесу під ТМ Express White, різниться в залежності від обраного формату. Так, найбільш бюджетним варіантом є салон краси, оскільки він не потребує окремої плати за оренду приміщення, купівлі спеціального крісла тощо. Все, що вимагається від партнера - це світодіодна лампа та певна кількість наборів для відбілювання. Вартість світодіодної лампи становить $ 2,5 тис., перша закупка наборів потребує в середньому $ 900.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію