Нові можливості від Helen Doron

Понеділок
22.10.2012
Любителі напою Nesquik і "Будинку іграшок" отримують сертифікат на безкоштовні уроки, а для існуючих учнів вже готується англомовний зимовий табір
 

Компанія Helen Doron Early English в Україні налагодила співпрацю з компанією Nestlé та мережею магазинів "Будинок іграшок". Тепер на кожній коробочці кавового напою Nesquik знаходиться сертифікат на два безкоштовних заняття в школі англійської мови. Те ж саме стосується й всеукраїнської мережі магазинів "Будинок іграшок". "В нас проходить спільна акція з "Будинком іграшок", який працює в ряді міст України. Там також розповсюджується сертифікат на безкоштовні заняття", - розповідає національний координатор Helen Doron Early English в Україні Віра Василівна Чуб.

Що ж стосується вже існуючих учнів, то для них компанія зараз готує відкриття зимового англомовного табору в Карпатах. "Влітку львівський центр Helen Doron вже організовував англомовний табір у Славську на базі відпочинку "Дзвінка". Тоді участь у заході взяло більше 70 учнів з різних куточків України: Львова, Дніпропетровська, Запоріжжя, Одеси, Києва, Білгород-Дністровська та Дрогобича. Дітки отримали багато вражень, і були дуже задоволені табором, - розповідає Віра Василівна Чуб. - Зимовий табір відбудеться на тій самій базі відпочинку в період між 9 та 15 січням".

Мережа навчальних центрів Helen Doron Early English налічує вже 43 центри по всій території України. Нещодавно мережа поповнилася новим франчайзинговим закладом у Рівному. Концепцію, яка родом з Ізраїлю, використовують в 32 країнах світу, де працює вже близько 700 навчальних центрів "Хелен Дорон". Компанія більше 25 користується успіхом у світі, а її заклади випустили понад 800 тисяч дітей.