Реабілітація по-європейськи

Четвер
11.10.2012
Клініка реабілітації "Боль в спине" виступила співорганізатором Міжнародного Конгресу "Медична і фізична реабілітація: європейський підхід"
 

В період з 25 по 27 вересня "Клініка реабілітації "Боль в спине" взяла участь в ІІІ Міжнародному Медицинському Форумі "Інновація в медицині - здоров'я нації", що відбувся у Виставковому Центрі "КиївЕкспоПлаза". Учасниками виставки стали 350 компаній із 16 країн світу. ТОВ "Центр реабілітації "Медіо-груп", якому належить концепція "Боль в спине", стала співорганізатором Міжнародного Конгресу "Медична і фізична реабілітація: європейський підхід", який пройшов у рамках заходу. "На виставці стенд нашої компанії відвідало багато зацікавлених у партнерській співпраці підприємців. Крім цього, нашими послугами цікавились потенційні клієнти та лікарі", - розповідає співвласник концепції "Боль в спине" Ігор Биков. Компанія й надалі зацікавлена у розвитку всеукраїнської франчайзингової мережі.

Перша клініка під ТМ "Клініка реабілітації "Боль в спине" розпочала роботу в 2011 році. Ініціювала відкриття медичного закладу компанія "Медіо", котра з 1995 року працює на ринку медичного обладнання. В 2012 році відбулася реорганізація клініки: змінилося приміщення та збільшився перелік надаваних послуг, а разом з тим - з'явилася франчайзингова пропозиція. На сьогодні компанія розглядає можливість відкриття клініки не лише в обласних центрах, але й у невеликих містечках.

Залежно від платоспроможності партнера, компанія пропонує своїм франчайзі кілька варіантів співпраці. Так, клініка економ-класу (100 м2) потребує близько 250 тис. грн інвестицій, тоді як середній варіант (200 м2) обійдеться в 500 тис. грн. Розмір паушального внеску становить 40 тис. грн, роялті - 4 тис. грн в місяць.