Hesburger - це найбільша в Фінляндії мережа ресторанів, яка продає бургери; на місцевому ринку вона потіснила навіть таких гігантів цієї індустрії, як McDonald's. Представники торгової марки повідомили про відкриття першого закладу наприкінці 2012 року. Коли і де саме запрацює ресторан швидкого харчування, поки невідомо.
Перший ресторан Hesburger був відкритий в 1980 році в Турку (Фінляндія). У 1992 році налічувалося всього 12 закладів, однак у наступні 10 років мережа розширилась до 200 ресторанів у 60 містах по всій Фінляндії, поглинувши в 2002 році свого головного конкурента - Carrols. Hesburger також розширився на міжнародні ринки, відкривши свої ресторани в Балтії, Німеччині, Росії та інших країнах.
Більшість ресторанів мережі оснащені WiFi покриттям, деякі використовують RFID метод і багато інших технологій реального часу для обслуговування клієнтів. Існує також Hesburger Hotel, розташований в третьому за величиною місті Фінляндії - Турку. На першому поверсі готелю діє ресторан швидкого харчування Hesburger 24 hours.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Тест на підприємництво
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...