Академія Франчайзингу зібрала франчайзерів

Вівторок
18.09.2012
Міжнародна консалтингова компанія зі спеціалізацією у франчайзингу PROFIT system провела практичний семінар для франчайзерів в Україні
 

В п'ятницю, 14 вересня, компанія PROFIT system організувала для українських франчайзерів семінар "Академія Франчайзингу", присвячений організації та розвитку франчайзингового бізнесу в Україні. Програма "Академії Франчайзингу" була побудована на більш ніж п'ятнадцятирічному досвіді роботи PROFIT system на українському та європейських ринках.

Клієнтами компанії PROFIT system, яка комплексно спеціалізується у сфері франчайзингу, є на сьогодні понад 1000 компаній в Польщі, Україні,Чехії, Угорщині, Румунії та Сербії. Про вибір вдалої стратегії розвитку розповідала Директор PROFIT system в Україні Лілія Сідельник.

Офіційним партнером організації заходу стала Києво-Могилянська Бізнес Школа (kmbs), де і відбувся семінар. Також партнерами події стали ICC Ukraine (Український Національний Комітет Міжнародної Торгової Палати) та УСПП (Український союз промисловців та підприємців). Участь у семінарі прийняли представники 20 франчайзерів, серед яких - ПАТ "Миронівський хлібопродукт" (ТМ "Наша Ряба" - найбільший франчайзер в Україні з 2,5 тис. торговими точками), METRO Cash & Carry, а також - компанії з молочної галузі, сфери аптек, хлібобулочної та меблевої промисловості, навчального та інших секторів.

Серед учасників семінару "Академія Франчайзингу" були як вже діючі франчайзери, так і компанії, які тільки розпочинають свій розвиток.

Семінар надав його учасникам можливість визначитися з можливістю розвитку їхніх компаній по франчайзингу, стратегіями та перпективами, ризиками і "підводними рифами" такого розвитку, а також - можливостями покращення роботи франчайзингових мереж.

Юлія Геращенко, спеціаліст із франчайзингу PROFIT system, яка має багаторічний досвід роботи з українськими та зарубіжними франчайзерами, розповідала про маркетингові стратегії просування та розвитку мережі.

Програма семінару "Академія Франчайзингу" базується на багаторічному європейському досвіді. В Польщі компанія PROFIT system щомісяця проводить такі заходи для франчайзерів та франчайзі. А програма "Франчайзинг: можливості для розвитку польського підприємства" виграла конкурс, організований Польським агентством розвитку підприємництва та спільно фінансується Європейським Союзом в рамках Європейського соціального фонду. 

Наступний семінар "Академія франчайзингу" відбудеться 7 листопада 2014р.

Зареєструватися для участі. 

 


популярне на форумі

Де купити ноубук

Всім привіт! Хочу купити собі ноутбук для роботи, та не можу визначитись. Підкажіть мені, який...

1 коментар
остання 08.10.2022
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

URGENT LOAN IS AVAILABLE NOW TODAY I GOT MY DESIRED LOAN AMOUNT $760K FROM A RELIABLE,TRUSTED AND REGISTERED PRIVATE LOAN COMPANY LAST...

2 коментар
остання 10.05.2022
первый бизнес

Шановний Сергій! Франшиза клінінгової компанії СуперКлін.Старт бізнесу всього 21...

5 коментар
остання 10.10.2020
Франчайзинг СуперКлин

Франшиза клінінгової компанії СуперКлін - це готовий бізнес за 21 день Формат Light та Формат...

1 коментар
остання 10.10.2020
What area unit the characteristics of a decent paragraph?

A paragraph may be a assortment of sentences that all relate to 1 main plan or topic. Effective paragraphs have four main characteristics: a subject sentence, unity, coherence,...

1 коментар
остання 10.01.2019
Як знайти бізнес-ідею для себе

Текст ні про що! Якби ціллю автора було не налити води (потрібної кількості символів), то було б...

1 коментар
остання 06.12.2018
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

Имя кредитора: г-н Пол Уильям. Lender E-mail: paul_william_loanhouse@hotmail.com Мы предлагаем частные, коммерческие...

2 коментар
остання 02.04.2018
METRO: франчайзинг в Україні

Ребята! кто-то получил разъяснения или инфу по metro

5 коментар
остання 19.01.2017