nebO’s орієнтується на великі масштаби

Четвер
06.09.2012
Компанія має намір охопити мережею живих барів всі великі міста України, а також - Росії, Європи та США
 

Відкриття першого живого бару ТМ nebOs відбулося 13 серпня 2011 року. На сьогодні, після року діяльності на ринку, компанія вирішила зайнятися розвитком мережі по франчайзингу. "Зараз ми шукаємо партнерів для того, щоб дати можливість великій кількості людей з різних куточків Києва та України насолоджуватися корисною та смачною їжею. Крім цього, відчуваємо попит зі сторони потенціальних франчайзі", - розповідає власник концепції nebO’s Максим.

"Живий бар "nebO's" - перший заклад смачної та корисної їжі для краси та здоров'я. Продукція nebO's диктує сьогодні нові тенденції в здоровому харчуванні. Продукт - жива їжа, в основі якої лежать тільки натуральні, створені природою продукти: фрукти, овочі, горіхи та насіння, - розповідає Максим. - Ми розробили широке меню термічно необробленої їжі: супи, салати, сендвічі, піци, смузі, фреші, десерти, муси та морозиво. До складу страв не входить цукор, борошно і тваринні жири. Для приготування використовуються тільки свіжі (переважно вирощені в нашому регіоні, у тому числі й органічні - ті, що вирощуються без хімії) продукти".

Для того, щоб відкрити заклад під ТМ nebOs, необхідно володіти інвестиціями в розмірі від $ 40 до $ 100 тис. та приміщенням в ТРЦ середньою квадратурою від 50 до 120 м.кв. Своїм франчайзі компанія пропонує два формати співпраці: Bar та Bar&Shop. Живі бари ТМ nebOs відкриватимуться в містах з кількістю населення від 500 тис. "Ми плануємо охопити мережею всі великі міста України, а також - Росії, Європи та США. Наша концепція унікальна навіть у світовому масштабі", - впевнений власник концепції.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Якою має бути візитка /27.01.2010

Візитна картка створює враження про компанію. Ось чому надзвичайно важливо, як саме вона виглядає та що на ній написано

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015