nebO’s орієнтується на великі масштаби

Четвер
06.09.2012
Компанія має намір охопити мережею живих барів всі великі міста України, а також - Росії, Європи та США
 

Відкриття першого живого бару ТМ nebOs відбулося 13 серпня 2011 року. На сьогодні, після року діяльності на ринку, компанія вирішила зайнятися розвитком мережі по франчайзингу. "Зараз ми шукаємо партнерів для того, щоб дати можливість великій кількості людей з різних куточків Києва та України насолоджуватися корисною та смачною їжею. Крім цього, відчуваємо попит зі сторони потенціальних франчайзі", - розповідає власник концепції nebO’s Максим.

"Живий бар "nebO's" - перший заклад смачної та корисної їжі для краси та здоров'я. Продукція nebO's диктує сьогодні нові тенденції в здоровому харчуванні. Продукт - жива їжа, в основі якої лежать тільки натуральні, створені природою продукти: фрукти, овочі, горіхи та насіння, - розповідає Максим. - Ми розробили широке меню термічно необробленої їжі: супи, салати, сендвічі, піци, смузі, фреші, десерти, муси та морозиво. До складу страв не входить цукор, борошно і тваринні жири. Для приготування використовуються тільки свіжі (переважно вирощені в нашому регіоні, у тому числі й органічні - ті, що вирощуються без хімії) продукти".

Для того, щоб відкрити заклад під ТМ nebOs, необхідно володіти інвестиціями в розмірі від $ 40 до $ 100 тис. та приміщенням в ТРЦ середньою квадратурою від 50 до 120 м.кв. Своїм франчайзі компанія пропонує два формати співпраці: Bar та Bar&Shop. Живі бари ТМ nebOs відкриватимуться в містах з кількістю населення від 500 тис. "Ми плануємо охопити мережею всі великі міста України, а також - Росії, Європи та США. Наша концепція унікальна навіть у світовому масштабі", - впевнений власник концепції.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015