Делівері - франчайзингові вантажоперевезення

Вівторок
28.08.2012
Закріпившись за 10 років на українському ринку вантажоперевезень, компанія почала розвиватися і по франчайзингу
 

Логістична компанія "Делівері" розпочала свою діяльність ще 10 років тому, але франчайзингову концепцію почала реалізовувати тільки у квітні 2012 року. Тоді відкрився перший франчайзинговий склад в Бахчисараї. На сьогоднішній день функціонують вже два франчайзингових відділення. Компанія "Делівері" займається широким спектром послуг, в який входять автомобільні вантажоперевезення, кур'єрська доставка (в тому числі доставка вантажів по індивідуальному замовленню) та інші транспортні послуги. Зараз на її рахунку 150 власних представництв на всій території України.

"Ринок логістичних послуг сегментується все активніше. Наша ніша - це В2В сектор, де клієнт чітко усвідомлює, що він хоче отримати від співпраці, більш вимогливий і до кількості додаткових послуг (таких як розробка індивідуальної упаковки). В наших інтересах активно розвивати мережу відділень "Делівері" у всіх областях. Тому ми ретельно переглядаємо всі пропозиції, що надійшли від потенційних франчайзі, - ділитися начальник відділу франчайзингу ТОВ "Делівері" Наталя Семенова. - Вже підписуються договори про франчайзингове співробітництво в Полтавській, Луганській та Черкаській областях. Представництва почнуть свою роботу у вересні-жовтні. Найближчим часом акцент ставимо на розвиток франчайзингових складів на території України, але не виключаємо виходу на ринок СНД".

Для відкриття представництва "Делівері" необхідне приміщення під склад площею 70 м2 і мінімальні інвестиції в сумі 50-60 тис. грн., в які входить оргтехніка, вантажно-вагове обладнання та меблі. Завдяки цьому, такий бізнес окупиться в середньому за 6 місяців. У більшості випадках компанія відкриває склади в містах з населенням від 20 тис. осіб. Але розглядаються і пропозиції партнерів з міст іншого формату. "На сьогоднішній день компанія "Делівері" укладає агентські договори зі своїми партнерами, - розповідає Наталя Семенова. - Навчання франчайзі проходить безкоштовно в Центрі навчання компанії. Так само надаємо повну підтримку партнерам, рекламу в off line і on line, підтримуємо за допомогою маркетингових інструментів та лізингу".


популярне на форумі

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план

Доброго дня!Чудово,що маєте бажання створити власну справу.В клінінговій індустрії питання...

2 коментар
остання 10.10.2020
Открытие СТО. Бизнес-план

Кредитор? Вам потрібна термінова позика чи бізнес-позика? Ти будешвідмовлено в отриманні позики...

3 коментар
остання 20.11.2017
Открытие СТО. Бизнес-план

Раскрутка, PR, брендинг, узнаваемость ТМ - дело маркетологов, а мастер должен заниматься своим...

3 коментар
остання 10.03.2017
BVS-Rabota: працевлаштування по франчайзингу

Вимоги до приміщення для філіала

1 коментар
остання 25.11.2016
LEGO по-франчайзингу

Я хочу получать комментарии по этой теме на e-mail

1 коментар
остання 16.08.2016
Открытие СТО. Бизнес-план

На рахунок зарплата майстру 30% від заказу. Це дуже мало як для майстра. Якщо дійсно хороший...

3 коментар
остання 15.07.2016
Работа за границей - возможность выжить?

Мне интересно, насколько реально перевестись в зарубежное отделение компании, если есть...

2 коментар
остання 21.05.2016
Ринок бутильованої води зростає

Лично я стараюсь употребить дневную норму воды. Чаще всего покупаю уже розлтую в бутыли воду, но...

2 коментар
остання 21.05.2016