Захист Рослин 2000 на новому шляху

П'ятниця
24.08.2012
Дистриб’юторська компанія, яка обслуговує більш, ніж 3 тисячі агромагазинів, взялася за розвиток франчайзингової мережі
 

Компанія "Захист рослин 2000" вже більше 12 років здійснює оптові продажі засобів захисту рослин та насіння на вітчизняному ринку. Перший магазин під торговою маркою "Захист Рослин 2000" був відкритий в 2000-му році. На сьогодні власна роздрібна мережа магазинів з продажу засобів захисту рослин та насіння успішно функціонує в трьох містах України. Крім того, постійними клієнтами компанії є більше 3 тисяч профільних магазинів по всій країні. Надалі компанія має намір розвивати мережу по франчайзингу.

"Ми маємо багаторічний успішний досвід у сфері оптових продажів засобів захисту рослин і насіння, а також - організації роботи роздрібної мережі магазинів, - стверджує представник компанії Микола Собецький. - Крім цього ми активно співпрацюємо з усіма компаніями-виробниками, представленими на ринку України. Серед них: "Укравіт", Bayer, Syngenta, БТУ-центр, "Презенс Технолоджи", "Наско", "Агро-Вест", "Bejo Zaden", "Nunhems", "Seminis"та інші".

Парнерство з ТМ "Захист Рослин 2000" дає підприємцю можливість взяти участь у проекті "Зелена карта України". "Цей проект об'єднує партнерів, що працюють у сфері бізнесу з продажу агрохімії та насіння, в єдину згуртовану команду, націлену на досягнення високих результатів і показників своєї діяльності. Засновником "Зеленої карти України" є компанія "Захист Рослин 2000", - розповідає Микола Собецький.

Стати франчайзі компанії "Захист рослин 2000" може підприємець із будь-якого регіону України. Інвестиції, необхідні для відкриття магазину, різняться в залежності від чисельності населення населеного пункту, і становлять від $15 тис. Як запевняє франчайзер, окупається проект вже за перші 6-8 місяців.