ChipsAway отримала друге дихання

Вівторок
21.08.2012
Після двохрічної перерви компанія знову розвиватиме мережу сервісних центрів по франчайзингу
 

Свою діяльність в Україні "ChipsAway International" розпочала в 2006 році. Компанія, технології якої використовувалися у більш ніж 1,5 тис. сервісних центрах у світі, вирішила розвивати в Україні мережу власних та франчайзингових точок. В 2010 ChipsAway відійшла від франчайзингової схеми та взялася за вдосконалення концепції і реструктуризацію мережі. Після двохрічної роботи над оптимізацією внутрішніх процесів франчайзер знову націлений на пошук потенційних партнерів: франчайзингові центри ChipsAway відкриватимуться у всіх регіонах країни.

"Зараз сервісні центри ChipsAway працюють в Києві, Львові та Запоріжжі. В перспективі ми плануємо вдвічі збільшити кількість столичних представництв та вийти на інші регіональні ринки, - розповідає директор мережі ChipsAway Антон Ващенко. - Потенціал наших послуг дуже великий, і нам є куди розвиватися. Адже лише у Великобританії, звідки концепція родом, кількість сервісних центрів сягає 350, тоді як в Україні їх поки що 7".

Як стверджує франчайзер, в 2006, коли ChipsAway з'явилася в Україні, в неї зовсім не було конкурентів. Проте з цього часу ринок значно розширився, поповнився невеликими майстернями та крупними компаніями, які теж спеціалізуються на локальному ремонті автівок. "Не зважаючи на розширення економічної ніші, компанія все ж таки зберегла за собою ряд переваг, які вигідно вирізняють її з-поміж конкурентів, - стверджує Антон Ващенко. - Адже ремонт автомобілів у центрі ChipsAway відбувається з допомогою використання SMART технологій, завдяки яким ліквідувати невелике пошкодження можна і без зйому деталі. Крім цього, ChipsAway - це завжди помірні ціни. Усунути локальне пошкодження можна всього за 700-800 грн, тоді як в інших сервісних центрах ця необхідність коштує 1,5-2 тис. грн. Скориставшись нашими послугами наші клієнти отримують швидкий результат (менше доби потрібно для здійснення ремонту) та гарантію на цілий рік".

Для того, щоб відкрити сервісний центр ChipsAway, необхідно володіти особистими інвестиціями в розмірі від $3.000 до $10.000, а також - сплатити паушальний внесок у сумі від $20.000. Майбутній партнер повинен мати досвід ведення власного бізнесу, а також - бажання та можливість протягом першого року особисто супроводжувати роботу сервісного центру.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

популярне на форумі

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план

Доброго дня!Чудово,що маєте бажання створити власну справу.В клінінговій індустрії питання...

2 коментар
остання 10.10.2020
Открытие СТО. Бизнес-план

Кредитор? Вам потрібна термінова позика чи бізнес-позика? Ти будешвідмовлено в отриманні позики...

3 коментар
остання 20.11.2017
Открытие СТО. Бизнес-план

Раскрутка, PR, брендинг, узнаваемость ТМ - дело маркетологов, а мастер должен заниматься своим...

3 коментар
остання 10.03.2017
BVS-Rabota: працевлаштування по франчайзингу

Вимоги до приміщення для філіала

1 коментар
остання 25.11.2016
LEGO по-франчайзингу

Я хочу получать комментарии по этой теме на e-mail

1 коментар
остання 16.08.2016
Открытие СТО. Бизнес-план

На рахунок зарплата майстру 30% від заказу. Це дуже мало як для майстра. Якщо дійсно хороший...

3 коментар
остання 15.07.2016
Работа за границей - возможность выжить?

Мне интересно, насколько реально перевестись в зарубежное отделение компании, если есть...

2 коментар
остання 21.05.2016
Ринок бутильованої води зростає

Лично я стараюсь употребить дневную норму воды. Чаще всего покупаю уже розлтую в бутыли воду, но...

2 коментар
остання 21.05.2016