Перший ресторан під ТМ "Тайрай" відкрився в 2009 році в найбільшому морському порті України - Одесі. За три роки власник концепції розвинув у місті мережу із 3-х закладів. Оскільки концепція добре зарекомендувала себе на регіональному ринку, підприємець вирішив і надалі розширювати бізнес, відкриваючи франчайзингові ресторани в інших містах країни. "Зараз компанія шукає потенційних партнерів в тих містах, де ресторани "Тайрай" зможуть успішно функціонувати, тобто - в містах з населенням від 500 тисяч і вище, - стверджує власник концепції "Тайрай" Олександр Розеншток. - В цьому плані я завжди орієнтуюся на McDonald's: там, де працюють заклади цього мережевого гіганта, прибутковим буде і проект "Тайрай".
Цільова аудиторія ресторанів "Тайрай" - люди із середнім рівнем доходів. "Хоч інгрідієнти, які використовуються нами для приготування страв, і є достатньо дорогими, проте ціни в ресторанах досить демократичні, - розповідає Олександр Розеншток. - Ми хочемо, щоб похід у ресторан був для нашого клієнта звичайною справою, а не чимось надзвичайним. Тому відвідувачі "Тайрай" можуть пристойно поїсти, витративши на обід всього 60-80 гривень".
В меню ресторанів "Тайрай" - салати, супи, 4 види лапші, морепродукти та м'ясні страви, приготовані за оригінальною рецептурою. Крім цього, українські любителі японської кухні можуть знайти в "Тайраї" великий вибір суші, місо, супів та ролів. Ізюминкою закладу є те, що кухар на спеціальній сковорідці "Вок" готує страви в залі на відкритій кухні, тому процес приготування стає для гостей закладу своєрідною шоу програмою.
Для того, щоб відкрити ресторан "Тайрай", необхідно володіти інвестиціями в розмірі від 320 до 480 тис. грн. Середній термін окупності становить від 12 до 18 місяців.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Шаблон листа, який допоможе попросити про знижку чи припинення оплати оренди
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Тест на підприємництво
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...