Понеділок
06.08.2012
Компанія перестала розширювати мережу ресторанів у Києві, Харкові та Дніпропетровську. Тепер представники бачать потенціал в інших містах
 

Під торговою маркою "Мафія" відкриваються мережі ресторанів італійської та японської кухні. Перший заклад стартував в 2008 році в Харкові, а з 2010 власники оголосили про розвиток бренду за схемою франчайзингу. На сьогодні мережа нараховує 20 закладів у Києві, Харкові та Дніпропетровську, з них більше половини відкриті, як франчайзі. Компанія і далі планує розвивати торгову марку, але вже в інших регіонах. Такий напрямок вибрано через насичення ринку в містах, де вже працюють ресторани "Мафія".

"На поточний момент ми шукаємо партнерів в таких регіонах, де ресторанів ще немає. У тих містах, в яких вже присутні заклади, ми розвиваємося самостійно або разом з партнерами, але без появи нових учасників мережі", - розповів керівник з розвитку мережі ресторанів "Мафія" Євген Резуєв.

Хоча компанія і націлена збільшувати кількість ресторанів, але активно не афішує пропозицію співпраці по франчайзингу. Така ситуація не говорить про те, що франчайзингове партнерство призупинено - представники мережі націлені на суб'єктивний і обережний відбір майбутніх франчайзі. На сьогоднішній день вже підписано три угоди про співпрацю в регіонах. У яких саме містах будуть відкриті нові ресторани "Мафія", поки що невідомо.


найчайтіше читане

ТНК важко із франчайзингом /09.03.2010

Через недосконалість законодавства компанія віддає зараз перевагу розвитку власної мережі

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Франшиза - що це? /11.11.2009

Омонімія терміну франшиза зі сфери страхування та зі сфери підприємницької дільності іноді вносить деякі непорозуміння

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Бізнес на селі: норкова ферма /13.03.2012

Наскільки прибутковим є виробництво хутра в Україні?

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015