Ельдорадо змінює умови

Середа
27.06.2012
За оновленою схемою франчайзингу працюють вже два пілотних проекти
 

Восени 2011 року, після трьохрічної перерви, компанія "Ельдорадо" знову вирішила розвивати мережу франчайзингових магазинів електроніки. Пріоритетними для нових відкриттів франчайзер визначив міста з кількістю населення від 20 до 200 тисяч чоловік. В 2012 році "Ельдорадо" взялася до оптимізації франчайзингової схеми. "Зараз ми впроваджуємо нову систему співпраці з франчайзі, - розповідає Володимир Лагоцький, керівник департаменту франчайзингу "Ельдорадо". - Компанія оновила фінансові умови співробітництва. Зміни стосуються суми першопочаткових інвестицій, роялті та інших розрахунків".

На нових умовах працюють на сьогодні 2 пілотних проекти "Ельдорадо". Ці франчайзингові магазини розташовуються в місті Новоград-Волинську, що на Житомирщині, та у Дружківці, що на Донеччині. До кінця місяця за оновленою схемою почнуть працювати ще три торговельні точки. Згодом компанія має намір перевести у новий формат співпраці й ті магазини, що були відкриті в 2011.

Початок діяльності компанії "Ельдорадо" припадає на 1994 рік. На сьогоднішній день під цією торговельною маркою працює близько 80 супермаркетів побутової техніки у 39 містах країни.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію