Luciano Carvari: зі взуттям у франчайзинг

Понеділок
25.06.2012
Франчайзингові магазини відкриватимуться у містах з ринком Fashion-рітейлу не менше 25%
 

В 2004 році компанія Gianni group заснувала бренд Luciano Carvari та розпочала розвиток мережі однойменних магазинів модного взуття. Зараз під торговельною маркою працює 21 магазин в Україні та 1 на території Росії. Для подальшого розвитку мережі компанія вирішила використовувати схему франчайзингу. На сьогодні Luciano Carvari вже має перших партнерів: франчайзингові магазини функціонують в Миколаєві та Уфі.

Франчайзингові магазини Luciano Carvari компанія має намір відкривати в містах з кількістю населення не менше 300 тисяч чоловік. Близько 30% населення міста повинні належати до середнього класу, а ринок Fashion-рітейлу - становити не менше 25%. Відкриваючи нові магазини компанія віддає перевагу торговельним центрам середнього та високого цінових сегментів, проте не виклює можливість відкриття партнерських точок на головних торгових вулицях міста. "В даний момент торгові центри акумулюють набагато більший потік потенційної цільової аудиторії, ніж стріт-рітейл. Тому 95% магазинів нашої мережі зосереджені в торговельних центрах, і лише 5% функціонують як окремі стаціонарні магазини", - стверджує Дмитро Подопригора, засновник компанії Gianni group.

Для того, щоб відкрити магазин під ТМ Luciano Carvari, необхідні інвестиції в розмірі не менше $ 96 тис., а також - власне або орендоване приміщення площею не менше 80 м². Ремонт приміщення та купівля обладнання обходиться партнеру в $ 350-450 на м.кв., а в колекцію потрібно, в залежності від сезону, інвестувати від $ 800 на м.кв. "Обсяг інвестицій варіюється в залежності від регіону, площі магазину та сезону, - розповідає Дмитро Подопригора. - Останній критерій зрозумілий: осінньо-зимова колекція завжди коштує дорожче, оскільки ми використовуємо тільки натуральні шкіру та хутро, ціна на які, відповідно, вища. Франчайзі інвестує гроші в колекції, ремонт приміщення та обладнання. Наприклад, обладнання для магазина нового формату обходиться в $100/м²".

Gianni group - не єдина в Україні компанія, котра вирішила розвивати мережу взуттєвих магазинів за допомогою франчайзингу. В цьому напрямку працюють також Antonio Biaggi та Welfare. Перший бренд об'єднує на сьогодні 28 магазинів, 6 з яких функціонує на умовах франчайзингу. Що стосується Welfare, то відкриття франчайзингових точок компанія запланувала ще в 2010 році. Зараз під торговельною маркою працює 19 магазинів на території України, серед яких - жодного франчайзингового. Як український підприємець поставиться до франчайзингової пропозиції Luciano Carvari - скоро побачимо.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

популярне на форумі

Де можна купити якісне взуття недорого?

Зверніть увагу на магазин брендового одягу тавзуття ОднаТака - https://www.odnataka.com.ua/ Там є вишукані...

3 коментар
остання 15.06.2022
Де можна купити якісне взуття недорого?

Привіт, я постійно купую взуття для своєї родини на https://koalabi.com.ua/. Є вибір на всі сезони, якість...

3 коментар
остання 16.05.2022
В'язані речі це стильно

В'язані речі - це унікум в світі моди. Незважаючи на те, що носити такі речі почали дуже давно,...

1 коментар
остання 08.07.2021
Де можна купити якісне взуття недорого?

Рекомендую www.butyjana.com.ua

3 коментар
остання 25.04.2019
Як відкрити магазин одягу

Стаття написана для ідеальних умов. Але з падінням купівельної спроможності покупців не все так...

1 коментар
остання 12.03.2017
Где качественная одежда на 50% дешевле?

Однозначно интернет-магазины. Даже в наших отечественных можно купить дешевле, чем тот же брнед,...

2 коментар
остання 21.05.2016
Где качественная одежда на 50% дешевле?

на алиаэкспресс

2 коментар
остання 27.01.2016
На очереди Stradivarius, Bershka и Pull & Bear

хочу відкрити магазин торгових марок Stradivarius,Bershka,Zara на умовах співпраці по франшизі в Україні...

2 коментар
остання 10.09.2013