D&P Perfumum: ароматний франчайзинг

Вівторок
19.06.2012
Франчайзингові магазини парфумерії відкриватимуться у містах з кількістю населення від 50 тис. жителів
 

Перед виходом на вітчизняний ринок бренд D&P Perfumum вже був представлений в 15 країнах світу, включаючи Азербайджан, Грузію, Кіпр, Білорусію, Болгарію, Ізраїль, Румунію, ОАЕ, Мальту, Сербію, Хорватію та інші. У вересні 2010 року в столичному ТВЦ "Метроград" з'явився перший український магазин D&P Perfumum. На сьогодні в Київському регіоні працює вже 20 точок з продажу парфумерії цієї торговельної марки. А вже у 2012 D&P Perfumum прийняла рішення про розвиток мережі за схемою франчайзингу.

"Враховуючи те, що D&P Perfumum є компанією з іноземними інвестиціями, франчайзинг став для нас більш цікавою альтернативою розвитку бізнесу в Україні в порівнянні зі створенням спільних підприємств, що зазвичай пропонують рівноцінне вкладення інвестицій, - розповідає представник компанії D&P Perfumum в Україні Тетяна Бойченко. - При цьому ми, як франчайзер, надаємо своїм партнерам можливість продавати товар під унікальною, вже впізнаваною на ринку торговельною маркою. Наші франчайзі отримують змогу відкрити власну справу та, завдяки нашій інформаційній та технічній підтримці, уникнути багатьох ймовірних помилок".

Парфуми, що пропонуються компанією D&P Perfumum виготовляються з європейської сировини та французьких ефірних олій, якість яких відповідає стандартам IFRA (International fragrance association). У виробництві застосовуються інноваційні технології, а вже виготовлені парфуми проходять тестування в лабораторіях Туреччини. "Продукція компанії реалізується в універсальному флаконі, що дозволяє нашим клієнтам оплачувати безпосередньо вміст, а не дизайн упаковки, - зазначає пані Тетяна. - Роздрібна ціна парфумів є фіксованою та не залежить від обраного аромату, яких в асортименті більше 350".

Для франчайзі D&P Perfumum пропонує такі формати співпраці: острівець площею від 10 м² чи бутік у ТЦ або окремий стаціонарний магазин площею від 15 до 40 м². Точки з продажу парфумерії орієнтовані на міста з кількістю населення від 50 тис. чоловік. Магазини повинні розміщуватися в зонах з активним трафіком: в торговельних центрах та на центральних вулицях міста. В першу чергу компанія орієнтується на розвиток власної мережі в таких містах, як Полтава, Харків, Запоріжжя, Луганськ, Дніпропетровськ, Донецьк та Київ. Разом з тим, маючи на меті підвищення впізнаваності торговельної марки на українському ринку, а також охоплення мережею усієї території України, до співпраці запрошуються франчайзі з будь-яких інших населених пунктів України. Інвестиції, необхідні для відкриття магазину в нашій державі, становлять від 160 тис. грн.


читати статті

Новий магазин "Наш Край" у Цумані /23.11.2023

Відтепер жителі Цумані можуть придбати усе необхідне у новому сучасному супермаркеті «Наш Край».

Два нових супермаркети SPAR /16.11.2023

Нещодавно мережа супермаркетів SPAR відкрила дві нові торгові точки.

Чому "Наш Край" кращий вибір для підприємців України? /20.10.2023

Чому франчайзинг "Наш Край" — це вигідний вибір для тих, хто мріє власного бізнесу в сфері продуктового рітейлу.

Обрали фіналістів проекту START SPAR /12.10.2023

Мережа супермаркетів SPAR в Україні взяла на себе завдання розвитку та підтримки малих та середніх виробників, і результати їхнього проєкту насправді вражають.

Франшиза "Наш Край": чому варто обрати? /09.06.2023

Франшиза супермаркету "Наш Край" надає підприємцям можливість вести власний бізнес з мінімальними початковими витратами та ризиками.

популярне на форумі

Летнее

Лето вот вот уже близко, а купальники надо покупать заранее. Уже подготовились? Если не успели -...

1 коментар
остання 15.10.2021
Rozetka йде в доставку їжі

Не забудьте на островок взять пляжную одежду - https://mathilda.com.ua/kupalniki/plyagnaya-odegda/ В ней вы на острове...

1 коментар
остання 05.06.2021
Як відкрити магазин біжутерії. Бізнес-план

Ми пропонуємо приватні, комерційні та особисті кредити з дуже низькими річними процентними...

1 коментар
остання 17.12.2018
Еко-шик: комплексний еко-франчайзинг

Торгова марка “Еко-шик”: магазини органічних продуктів, кафе з ексклюзивними рецептами від...

1 коментар
остання 10.10.2016
DeSheli - осторожно, мошенники!

У этих ребят постоянно меняются телефоны и они представляются разными "салонами". Я живу в Киеве....

22 коментар
остання 17.08.2016
DeSheli - осторожно, мошенники!

09.07.2015, салон по адресу М. Расковой, 2а. Консультант Елена  встретила любезно, провела первый...

22 коментар
остання 09.07.2015
DeSheli - осторожно, мошенники!

Не слушайте откровенно негативные отзывы! Это все недоброжелатели. Убедилась на собственном...

22 коментар
остання 30.04.2015
Эко-лавка ищет партнеров

Добрый день, Тамара! Всю информацию о данной франшизе Вы можете увидеть на нашем портале в...

2 коментар
остання 23.12.2014