Scorini сімейна: швидкі результати

Середа
09.05.2012
За рік компанія відкрила 4 кав’ярні-піцерії Scorini сімейна, заклади окупаються швидше ніж планувалося
 

В травні 2011 року в мережі Scorini з'явився новий формат: у Житомирі відкрилася кав'ярня-піцерія. Керівництво компанії прогнозувало першому закладу окупність в термін від 18 до 24 місяців. Проте, вже за перших півроку кав'ярня-піцерія обслужила на 30% більше від запланованої кількості клієнтів. "Досвід роботи перших закладів під ТМ "Scorini сімейна" показав, що кав'ярня-піцерія може окупити вкладення вже за 12 місяців, - розповідає власник концепції Scorini Констянтин Корольков. - Тому сьогодні ми змінили планований термін окупності для наших потенційних франчайзі. Він становить від 12 до 18 місяців".

Щоб відкрити заклад під ТМ "Scorini сімейна", необхідно володіти інвестиціями в розмірі від 480 тис. грн Паушальний внесок становить 60 тис. грн. Площа ресторанів коливається в межах 120-150 м2, проте франчайзер не відкидає можливості відкриття закладу в приміщеннях від 100 м2.

В меню кав'ярень-піцерій: напої на основі еспрессо, кава, чай, свіжа випічка, а також - страви італійської кухні. "Завдяки розширеному асортименту "Scorini сімейна" чудово підходить як для ділових зустрічей, так і для сімейного відпочинку, - стверджує Констянтин Корольков. - За своєю концепцією заклад нагадує маленький італіський ресторанчик: піца готується у всіх на очах, відвідувачів обслуговують офіціанти".

На сьогодні мережа Scorini об'єднує 14 точок Scorini Caffe Punto, 8 Scorini Espresso Bar і чотири "Scorini сімейних". До кінця 2012 року планується відкриття ще не менше 10 закладів.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015