В Паркетному світі все спокійно

Четвер
26.04.2012
За останній рік компанія не відкрила жодного франчайзингового магазину
 

Зараз на території України працює 22 магазини ТМ "Паркетний світ", 20 з яких функціонують на умовах франчайзингу. Як повідомили в компанії, в 2011 році "Паркетний світ" не відкрив жодного франчайзингового магазину. Те ж саме стосується і власних. Таку "тишу" в розвитку мережі компанія аргументує наявністю більш нагальних справ. "Протягом останнього року "Паркетний світ" займалася підготовкою нового проекту, - розповідає представник ТМ "Паркетний світ" Юлія Шепель. - В 2012 концепція вийде на ринок".

Попередній рік ознаменувався для "Паркетного світу" не лише затишшям у відкриттях, але й став періодом активних переїздів. Місце дислокації змінили точки в Києві (магазин, що знаходився на мосту Патона) та Чернівцях. Незабаром планується переїзд у місті Суми. "У випадку зі столицею причиною зміни місця розташування магазину стала реконструкція київських доріг до "Євро-2012", - стверджує Юлія Шепель. - Що стосується регіональних магазинів, то їхні переїзди зумовлені появою в центрі міста вільних приміщень за хорошими цінами".

"Паркетний Світ" працює на українському ринку з 2003 року. В 2010 мережа об'єднувала 26 магазинів . Тоді компанія планувала в найближчому майбутньому збільшити кількість точок до 38. На перспективу "Паркетний світ" розраховував охопити мережею великі й маленькі міста країни, відкривши 77 магазинів-салонів.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності