Express White в різних форматах

Середа
25.04.2012
Партнери компанії можуть надавати послугу з відбілювання зубів в салонах краси, спортзалах, соляріях, стоматклініках і в ТЦ
 

Express White вже більше року працює в українській індустрії краси, надаючи послугу з професійного відбілювання зубів. Компанія створила спеціалізовану мережу з двох власних та семи франчайзингових точок. "На сьогодні нашими партнерами є салони краси, солярії та стоматологічні кабінети, котрі знаходяться в Києві, Львові та Одесі", - розповідає менеджер проекту Express White Вероніка Горобченко. Проте Express White не має наміру зупинятися лише на цьому. Зараз компанія пропонує франчайзингову співпрацю в кількох форматах: послуга в салонах краси, спа-центрах, спортзалах, соляріях, стоматологічних кабінетах, а також - окремі острівці з відбілювання в торговельних центрах.

Методика, пропонована Express White, дає змогу за 30 хвилин зробити зуби білішими на 4-16 тонів. Для цього використовується спеціальна світодіодна лампа, котра випромінює світлову хвилю довжиною 465 нанометрів, а також - спеціальний відбілюючий гель.

Розмір інвестицій, необхідних для початку бізнесу, різниться в залежності від обраного формату. "Так, приміром, найбільш бюджетним варіантом є салон краси, адже він не потребує окремої плати за оренду приміщення, купівлі спеціального крісла тощо, - стверджує Вероніка. - Все, що вимагається від партнера - це світодіодна лампа та певна кількість наборів для відбілювання". Вартість світодіодної лампи становить $ 2,5 тис., перша закупка наборів потребує в середньому $ 900.