З Mortimer English Club у відпустку

Вівторок
24.04.2012
Навчання за методикою Мортімер відбувається в готелях Туреччини, Греції, Болгарії та на о.Майорка
 

В цьому році Mortimer English Club продовжила співпрацю з туроператором Thomas Cook and Neckermann Travel Family. Завдяки цьому в 11 готелях, розташованих в Туреччині, Греції, Болгарії та на о.Майорка, діти віком від 3 до 12 років отримають можливість відвідувати безкоштовні уроки англійської мови за методикою Мортімер.

"Літня програма навчання розрахована на 7 днів та призначена для всіх відвідувачів цих готелів, - розповіла порталу Franchising.ua представник мережі центрів з англійської мови Mortimer English Club в Україні Інна Азарова. - Найбільш кваліфіковані працівники готелів Thomas Cook and Neckermann Travel Family проходять спеціальні тренінги за методикою Мортімер, після чого можуть викладати літню програму дітям".

Під керівництвом спеціально підготовленого персоналу діти зможуть познайомитися з багатьма темами: їжа та напої в готелі, види спорту, частини тіла, дика природа тощо. Оскільки методика Мортімер передбачає вивчення англійської мови за допомогою веселих ігор, компанія розробила спеціальні уроки на пляжі, біля басейну та під час анімації.

Співпраця Mortimer English Club та Thomas Cook and Neckermann Travel Family розпочалася в 2010 році. Перші уроки за методикою Мортімер відбулися в готелях на о.Майоріка, потім аналогічні послуги з'явилися в Греції та Болгарії. Цього року ареал викладання розширився до 4-х країн. Тепер безкоштовні уроки англійської мови можна отримати також в готелях Туреччини.

Міжнародна мережа шкіл англійської мови Mortimer English Club об'єднує більше ніж 300 центрів у 20 країнах світу. В Україні працює на сьогодні дев'ять центрів, сім з яких відкриті на умовах франчайзингу. Концепції викладання, яка використовується компанією, уже понад 20 років, франчайзингова пропозиція діє з 1999 року.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію