Середа
11.04.2012
Після оновлення асортименту суші меню, продажі страв японської кухні зросли на 15%
 

Наприкінці березня компанія переформатувала суші меню своїх кав'ярень. "Ми значно розширили асортимент продукції, а також змінили його поліграфічне оформлення, - розповів порталу Franchising.ua директор мережі кав'ярень "Шоколадниця" Вадим Височин. - Після цього нововведення продажі суші в кав'ярнях "Шоколадниці" зросли на 15%".

Ще одна новинка "Шоколадниці" - це великодні паски. Починаючи з 9 квітня аж по сам Великдень в кав'ярнях мережі продаватимуться пасхальні куличі з цукатами, сухофруктами, ізюмом, горіхами та лимонною цедрою.

Проте розвиток компанії "Шоколадниця" в Україні стосується не лише вдосконалення асортименту. Франчайзер залучає нових партнерів та відкриває власні кав'ярні. Так, наприкінці березня в Одесі, в бізнес центрі "Мега Сіті", відкрився ще один франчайзинговий заклад. "Це вже друга кав'ярня у місті, - розповідає Вадим Височин. - До кінця року в Одесі з'явиться ще один партнерський заклад, а в Києві відкриються 3 власні". На сьогодні мережа "Шоколадниці" об'єднує 13 закладів в Києві, Сімферополі та Одесі. З них 3 працюють на умовах франчайзингу.


найчайтіше читане

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015