Четвер
01.03.2012
Програма розвитку компанії на 2012 рік передбачає охоплення мережею всіх великих міст
 

Компанія DeSheli, яка займається виробництвом та реалізацією ізраїльсько-французької косметичної продукції класу люкс, була заснована у 2008 році. Розвиток франчайзингової мережі на території Росії розпочався в квітні 2010 року. Протягом року діяльності на ринку РФ компанія відкрила 60 представництв. Зараз DeSheli розпочинає розвиток на території України. "Мінімальна програма розвитку передбачає відкриття в 2012 році представництв DeSheli у всіх містах-мільйонниках, - розповіла порталу Franchising.ua представник компанії DeSheli Катерина. - Своїм франчайзі компанія допомагає підібрати офіс, а також - проводить навчання менеджерів франчайзі, які згодом продаватимуть продукцію. Процес навчання відбувається у Москві та триває протягом двох тижнів".

Косметика DeSheli розподілена на дві головні лінії продукції: "білу" та "чорну". Перша розрахована на догляд за шкірою до 35 років, друга - після. "Позитивні зміни помітні одразу за 10 хвилин після використання, - стверджує Катерина. - Інноваційні технології роблять можливим омолодження шкіри до 10 років".

Щоб розпочати бізнес під ТМ DeSheli, необхідно сплатити паушальний внесок у розмірі 105 тис. грн. Розмір першопочаткових інвестицій, залежно від формату офісу, коливається від 400 до 880 тис. грн. Окупається справа за період від 1 до 4 місяців.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію