Перша Дитяча Академія: зимова активізація

Середа
22.02.2012
Протягом трьох місяців компанія відкрила 5 франчайзингових закладів та вийшла на ринок Росії
 

В зимовий період до мережі дошкільних навчальних закладів під ТМ "Перша Дитяча Академія" долучилося 5 франчайзі. Регіональні партнери розпочали роботу в Севастополі та Хмельницьку, в столиці програму "Життя в долонях" купили студія спорту та розвитку "Аніма", а також - 2 центри дитячого розвитку Добрий Дім "Мама House". Крім цього, компанія вийшла на ринок Росії. "14 березня відкриється перший франчайзинговий заклад Першої Дитячої Академії в Москві, - розповіла порталу Franchising.ua представник компанії Олена Білоусова. - Надалі маємо намір активно розвиватися не лише на території України, але й за її межами. Так, на сьогодні ведуться переговори з потенційними партнерами із Польщі. Пріоритетними для Першої Дитячої Академії є ринки Казахстану та Росії".

В майбутньому Перша Дитяча Академія має намір впровадити програму "Життя в долонях" і в державних дошкільних закладах. "Для реалізації проекту в муніципальних дитсадках необхідне сприяння органів державної влади, або меценатів, що цілком можливо у вітчизняних реаліях, - стверджує Олена Білоусова. - На сьогодні існує багато позитивних прикладів. Так, наприклад, нещодавно мер Вінниці закупив інтерактивні дошки для всіх шкіл міста (одна дошка коштує як мінімум € 3-4 тис.). Те ж саме зробив мер невеликого міста Славутич".

Перша Дитяча Академія на українському ринку освітніх послуг з'явилася в 2010 році. Того ж року була розроблена пропозиція франчайзингової співпраці, використовувати яку компанія почала вже в 2011. Зараз в Україні функціонує 7 точок мережі: одна власна в столиці та шість франчайзингових в Києві, Миколаєві, Севастополі та Харкові. Незабаром дошкільні заклади по франчайзингу з'являться в Одесі, Донецьку, Харкові та Дніпропетровську.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності