Нещодавно в ТРЦ "Україна", що в Харкові, почав працювати фуд-корт під ТМ BurgerCLUB. Це вже друга точка мережі у місті. Проте особливість нового закладу в тому, що на його території розміщений CoffeeCLUB – невелика міні-кав'ярня. "Ми вирішили встановити цей додаток тому, що знаємо: українці полюбляють поспілкуватися за чашечкою хорошої кави, - розповіла порталу Franchising.ua менеджер з розвитку мережі BurgerCLUB Оксана Дендеря. - Позитивно зреагували на нововведення не лише наші клієнти, але й франчазі. Адже тепер ми можемо запропонувати їм не лише традиційний формат стаціонарного закладу або фуд-корту, але й інші додаткові варіанти для отримання прибутку".
Нещодавно мережа BurgerCLUB поповнилася новими закладами в Києві, Ялті, Харькові та Черкасах. Був відреставрований найперший ресторан мережі у Полтаві. Найближчим часом очікується відкриття ще як мінімум 3-4 закладів в Україні та 2 в Росії. Також компанія активно працює над розробкою нового меню. Мережа ресторанів ТМ BurgerCLUB налічує на сьогодні 28 франчайзингових закладів в Україні та 9 в Росії.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Тест на підприємництво
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...