Helen Doron запускає оновлену English for Infants

Четвер
09.02.2012
Навчальна програма компанії розрахована на дітей віком 1,5-3 роки
 

Компанія Helen Doron зараз активно займається впровадженням оновленої навчальної програми "English for Infants", яка розрахована на дітей віком від 1,5 до 3 років. "English for Infants" була розроблена Хелен Дорон, - розповіла порталу Franchising.ua національний координатор Helen Doron Early English в Україні Віра Василівна Чуб. - На початку березня в Іспанії відбудеться міжнародна конференція мастер-франчайзерів компанії, на якій і презентуватиметься оновлена програма. Вона є чимось зовсім новим, а тому ми очікуємо від неї незвичайних результатів. На сьогодні ми готуємось до її впровадження в навчальний процес та влітку підготуємо вчителів". В Україні програма стартуватиме з початку нового навчального року.

Мережа навчальних центрів Helen Doron Early English налічує вже 41 центр по всій території України. Протягом трьох останніх місяців в мережі відкрилося ще 6 центрів компанії. Зараз ведуться переговори з потенційними франчайзі з Криму, Дніпропетровську, Донецьку, Запоріжжя та Хмельницького.

Helen Doron Early English - це система освоєння іноземної мови за принципом рідної - безперекладний метод. Концепцію, яка родом з Ізраїлю, на сьогоднішній день використовують в 32 країнах світу, де працюють вже близько 700 навчальних центрів "Хелен Дорон". Компанія більше 25 користується успіхом у світі, а її заклади випустили понад 800 тисяч дітей.