Компанія, якій належить концепція ТМ Royal Burger, працює на українському ринку з 2010 року. Рішення розвивати мережу по франчайзингу було прийняте цього року. Власний заклад мережі знаходиться в Івано-Франківську, а перший франчайзі компанії нещодавно почав працювати в Ужгороді. Перед тим, як вийти на загальнонаціональний рівень, Royal Burger має намір охопити західний регіон. "Найбільш пріоритетними для відкриттів для нас на сьогодні є такі міста, як Львів, Чернівці, Рівне, Хмельницький тощо, - розповів порталу Franchising.ua менеджер з розвитку мережі ресторанів швидкого харчування ТМ Royal Burger Вадим Гальчак. - Спершу ми плануємо розвинути мережу на Заході країни, а вже потім зайнятися інтенсивним пошуком партнерів в інших областях". Зараз компанія веде переговори з потенційними франчайзі з Мукачева та Запоріжжя. Заклади під ТМ Royal Burger будуть з'являтися у містах з кількістю населення від 90 тис. чоловік.
Основний сегмент кухні ресторанів Royal Burger складають бургери, піца, свіжі салати, курячі роли та пиво. Проте у закладах мережі можна скуштувати також українського борщу, курячого бульйону тощо. "Формуючи концепцію ресторанів Royal Burger ми аналізували політику інших фаст-фудів і намагалися почерпнути те найкраще, що в них було, - розповідає Вадим Гальчак. - А оскільки в нас також представлені й страви вітчизняної кухні, вийшов такий собі європейський фаст-фуд з українським нахилом". З 2011 року компанія ввела в структуру ресторанів міні кавярню Royal Coffee та кімнати для дітей.
Своїм партнерам Royal Burger пропонує два формати співпраці: стаціонарний заклад, який потребує інвестицій у розмірі $40.000 та фуд-корт, розрахований на $35.000. Паушальний внесок на сьогодні відсутній, а роялті становить 2 відсотки від продажів та починає виплачуватися з третього місяця. Термін окупності проекту становить від 6 до 12 місяців залежно від формату та місця розташування закладу.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Шаблон листа, який допоможе попросити про знижку чи припинення оплати оренди
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Тест на підприємництво
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...