Royal Burger: старт із Заходу

Вівторок
07.02.2012
Ресторани мережі відкриватимуться у містах з кількістю населення від 90 тис. чоловік
 

Компанія, якій належить концепція ТМ Royal Burger, працює на українському ринку з 2010 року. Рішення розвивати мережу по франчайзингу було прийняте цього року. Власний заклад мережі знаходиться в Івано-Франківську, а перший франчайзі компанії нещодавно почав працювати в Ужгороді. Перед тим, як вийти на загальнонаціональний рівень, Royal Burger має намір охопити західний регіон. "Найбільш пріоритетними для відкриттів для нас на сьогодні є такі міста, як Львів, Чернівці, Рівне, Хмельницький тощо, - розповів порталу Franchising.ua менеджер з розвитку мережі ресторанів швидкого харчування ТМ Royal Burger Вадим Гальчак. - Спершу ми плануємо розвинути мережу на Заході країни, а вже потім зайнятися інтенсивним пошуком партнерів в інших областях". Зараз компанія веде переговори з потенційними франчайзі з Мукачева та Запоріжжя. Заклади під ТМ Royal Burger будуть з'являтися у містах з кількістю населення від 90 тис. чоловік.

Основний сегмент кухні ресторанів Royal Burger складають бургери, піца, свіжі салати, курячі роли та пиво. Проте у закладах мережі можна скуштувати також українського борщу, курячого бульйону тощо. "Формуючи концепцію ресторанів Royal Burger ми аналізували політику інших фаст-фудів і намагалися почерпнути те найкраще, що в них було, - розповідає Вадим Гальчак. - А оскільки в нас також представлені й страви вітчизняної кухні, вийшов такий собі європейський фаст-фуд з українським нахилом". З 2011 року компанія ввела в структуру ресторанів міні кавярню Royal Coffee та кімнати для дітей.

Своїм партнерам Royal Burger пропонує два формати співпраці: стаціонарний заклад, який потребує інвестицій у розмірі $40.000 та фуд-корт, розрахований на $35.000. Паушальний внесок на сьогодні відсутній, а роялті становить 2 відсотки від продажів та починає виплачуватися з третього місяця. Термін окупності проекту становить від 6 до 12 місяців залежно від формату та місця розташування закладу.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015