Білюкс відкриє 24 представництва

Четвер
02.02.2012
Компанія має намір охопити мережею всі обласні центри
 

З 2005 року компанія "Білюкс" імпортувала в Україну інфрачервоні обігрівачі на зразок UFO та довгохвильові обігрівачі, які встановлюються на стелі. Однак, з самого початку діяльності на ринку "Білюкс" робила акцент на другому напрямку: у період з 2005 по 2008 рік компанія була єдиним вітчизняним оператором, котрий надавав послуги продажу та монтажу довгохвильових систем опалення. В 2009-му "Білюкс" самостійно почала виробляти довгохвильові обігрівачі, а ще через рік запропонувала співпрацю на умовах франчайзингу. Зараз компанія має 4 франчайзингових представництва, що знаходяться у Харкові, Києві, Чернігові та Полтаві. Головною метою компанії зараз є розвиток мережі регіональних представництв у всіх 24 обласних центрах країни. Найбільш пріоритетними для майбутніх відкриттів компанія називає такі міста, як Львів, Одеса, Донецьк, Запоріжжя, Миколаїв, Херсон, Сімферополь та Севастополь.

"В 2010 році в Україні з'явилося кілька конкурентів-виробників, - розповів порталу Franchising.ua директор компанії "Білюкс" Олег Литвинов. - Тоді ми запропонували нашим дилерам стати ексклюзивними дистрибьюторами в їхніх обласних центрах на умовах франчайзингу. Це означало, що вони працюватимуть у складі монобрендовій мережі фірмових представництв "Білюкс" та матимуть постійний запас продукції на складі".

В компанії "Білюкс" працює на сьогодні 100 дилерів в Україні та близько 1 тисячі у світі. Крім нашої держави компанія має представництва у Молдові, Росії та Румунії. Також здійснює продажі продукції в Болгарію, Англію та Ісландію. Франчайзинг "Білюкс" розрахований на міста від 300 тис. до 2 млн чоловік. Щоб стати франчайзі компанії, необхідно сплатити паушальний внесок в розмірі 16 тис. грн та закупити мінімальний товарний запас на суму від 50 до 200 тис. грн.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію