ММГП виросте на 50 агенцій

Понеділок
05.12.2011
У наступному році Мережа Магазинів Горящих Путівок планує розширити свою франчайзингову мережу до 150 туристичних агенцій
 

"Мережа Магазинів Горящих Путівок" об’єднує сьогодні 100 офісів, розташованих по всій території країни. Протягом останніх півроку під торговельною маркою в Україні запрацювало 20 нових точок. "30% з цих агенцій були відкриті в рамках нового проекту у містах з кількістю населення менше 100 тисяч чоловік, - розповів порталу Franchising.ua директор центрального офісу ММГП в Україні Едем Аблякімов. - Протягом наступного року ми маємо намір розширити мережу 50 новими агенціями. Нові офіси відкриватимуться як у великих містах, так і в містах з населенням менше 100 тисяч. Кожна франчайзингова агенція володіє правом територіальної недоторканості, принцип якої ми враховуємо, коли розширюємо мережу".

Перший офіс "Мережі Магазинів Горящих Путівок" був відкритий в Україні в червні 2003 року. На російському ринку компанія присутня з 1998 року. Мережа зараз об'єднує туристичні агентства у всіх крупних містах країни і багатьох районних центрах. В 2009 році російська та українська мережі об'єдналися.