Abask Tour нестиме освіту у туризм

П'ятниця
25.11.2011
Франчайзер відкриє школу для підготовки кваліфікованих працівників у сфері туризму
 

У 2012 році в компанії "Абаск Тур", що розвиває мережу туристичних агенцій по франчайзингу, стартуватиме проект під назвою Travel school. Його мета - підготувати кваліфікованих спеціалістів у сфері туризму. Курси призначені для тих, хто працює або планує працювати в туристичній агенції, а також для тих, хто збирається очолити або відкрити власну. Для майбутніх тренінгів компанія розробила чотири навчальні програми: для менеджерів з туризму в туристичному бізнесі, менеджерів з туризму в компанії-туроператорі, директорів агенцій (організація туристичного бізнесу з нуля) та тих, хто хоче навчитися мистецтву продажів в туристичному бізнесі. Проект Travel school - це перша в своєму роді серія тренінгів для підготовки кваліфікованих спеціалістів в сфері туристичного бізнесу України, організована одним з учасників ринку.

Компанія "Абаск Тур" працює на вітчизняному ринку трохи більше року. За цей час вона пройшла шлях від туристичної агенції до туроператора. "Отримавши операторську ліцензію, ми вирішили зосередити свою діяльність на напрямку екзотичних країн (Китай, Маврикій тощо). Таке рішення було мотивоване запитами наших клієнтів та зростанням популярності подібних турів", - розповіла порталу Franchising.ua заступник директора компанії "Абаск Тур" Єлизавета Сергєєва. На сьогодні з туроператором "Абаск Тур" співпрацює більше семи туристичних агенцій в Донецьку, Києві, Рівному та Миронівці. Поки що агенції функціонують під власними торговельними марками, але вже зараз відбувається процес їх ребрендінгу. Всі агенції працюють з "Абаск Тур" на умовах франчайзингу.

Перед своїми франчайзі "Абаск Тур" не ставить жорстких вимог щодо вибору місця розташування агенції. "Всі умови співпраці обговорюються з партнером в індивідуальному порядку. А тому відкриття франчайзингового офісу можливе навіть у місті з кількістю населення близько 100 тисяч чоловік", - розповідає Єлизавета Сергєєва. Після проведення ребрендінгу вже діючих франчайзингових агенцій компанія націлена на активний розвиток мережі Україною. Щомісяця Abask Tour має намір відкривати як мінімім 5 відділень франчайзингових Abask Team та мати до кінця року не менше 45 партнерів.