02.11.2011

SNACK house: стріт-фуд і дичина

В точках мережі тепер можна скуштувати продукцію із м’яса дичини

В меню SNACK house з'явилися нова харчова пропозиція: тепер клієнти точок стріт-фуду можуть скуштувати страви з м'ясом оленя, косулі та кабана. Для того, щоб поповнити меню новинкою, компанія "SNACK house" уклала угоду з компанією "Сафарі-Україна". Остання на сьогодні забезпечує точки всім необхідним для приготування екзотичних страв. "Ми перші, хто запропонував продукцію з дичини на українському ринку стріт-фуду, - стверджує комерційний директор компанії SNACK house Альберт Ованесов. - Деяким людям досі важко повірити, що для приготування страв й справді використовується м'ясо оленя, косулі або кабана. Але 70% наших відвідувачів - це постійні клієнти, які довіряють торговельній марці, і в яких такого сумніву не виникає".

snack house, франчайзинг, франшиза

Процес приготування продукції "SNACK house" відбувається у форматі "open kitchen".

Перші дві точки Snack house відкрилися влітку цього року в Києві на Майдані Незалежності та на Володимирському Ринку. Зараз ці точки, які на момент своєї появи були власними, стали франчайзинговими. Незабаром мережа поповниться ще двома власними стріт-фудами в столиці та двома франчайзинговими у Дніпропетровську.

Своїм партнерам SNACK house пропонує відкриття франчайзингових точок у форматах "Street food" та кафе "Fast food". За підрахунками компанії, вкладені в проект інвестиції окупляться франчайзі за період від 1,6 до 5,6 місяця .

Поділитися статтeю

Коментувати на форумі

0
SNACK house: стріт-фуд і дичина

Ще немає жодного коментаря до статті. Нехай Ваш буде першим.

Форум 291 теми, 1168 коментарів, 280 учасників

хочете більше?

нюслеттер Franchising.ua

If you see this, leave this form field blank