П'ятниця
14.10.2011
Задоволена роботою першого закладу в Києві, компанія відкриє ще два франчайзингові
 

В червні цього року в ТРЦ "Sky Mall" з'явився перший франчайзинговий заклад "Вареники ТУТ" в Києві . Найближчим часом компанія має намір відкрити ще два ресторани в столиці. "Заклад у Києві виявився дуже рентабельним. Незважаючи на те, що поряд з ним знаходяться такі конкуренти, як "МакДональдз", "Пузата Хата" та "Челентано", ресторан все ж приносить хороший прибуток та обслуговує велику кількість відвідувачів, - розповів порталу Franchising.ua проект-менеджер компанії Олег Винник. - Саме тому пріоритетним для компанії на сьогодні є розвиток у столиці. Ми вже підписали попередні договори із двома торговельними центрами Києва і зараз шукаємо партнерів, які займуться відкриттям нових закладів у столиці".

Крім Києва пріоритетними для франчайзингу "Вареники ТУТ" містами на сьогодні є Харків та Донецьк. Власні ресторани відкриватимуться лише у Львові, де на сьогодні вже працює один заклад в ТРЦ "King Kross Leopolis". Найближчим часом компанія планує відкрити в місті два нових ресторани.

Особливістю концепції "Вареники ТУТ" є широкий асортимент вареників - більше 8 видів, а також різноманітні інші українські страви. "Для приготування страв та вареників ми використовуємо лише екологічно-чисту продукцію, - розповідає Олег Винник. - З цією метою ми не співпрацюємо із серійними виробниками, а виходимо на приватні фермерські господарства. Сам процес приготування вареників та інших страв відбувається у всій мережі за уніфікованою схемою".


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015